Club Leo Arad Maris vă așteaptă la Atrium Mall lângă „Bradul cu Suflet” iar Clubul Leo Viatrix Arad a bucurat 22 de copii din satul Belotinț în cadrul campaniei „Dăruiești o carte, dăruiești speranța”

actiuni lions
Distribuie:

 

Tinerii din clubul Leo Arad Maris organizează în perioada 14-21 decembrie cea de-a-IV-a ediție a Bradului cu Suflet  din incinta Atrium Mall Arad, dând astfel posibilitatea tuturor celor ce pășesc pragul mall-ului și nu numai, să fie generoși. La standul de lângă brad ei vor vinde felicitări unicat, create de ei. Anul acesta fondurile strânse în această acțiune vor fi donate familiei unui băiețel în clasa a VI-a de la Colegiul Moise Nicoară, care se confruntă cu o situație materială precară.

De ce această acțiune se numește Bradul cu Suflet?

Pentru că fiecare crenguță reprezintă un suflet de om care dăruiește din timpul, energia sau banii săi pentru ca cei aflați în nevoie să găsească alinare a suferințelor sau de ce nu, mai multe bucate pe masă.

La edițiile de anul trecut a acestei acțiuni, datorită generozității unor oameni cu suflet s-au donat bani pentru tratamentul in străinatate a trei copii cu vârste între 8 și 11 ani bolnavi de cancer, pentru  o elevă de 16 ani, care a fost diagnosticată cu chist LCR subrahnoidian pol inferior temporal stâng și scolioză lombară dextro-concavă și  care a  necesitat  operație.

Contul în care se pot face donații în RON este: RO98BTRLRONCRT00F6434603 (nume cont Leo Maris Arad), titular cont Asociația Lions Club Arad 2007, deschis la Banca Transilvania.

Clubul Leo Arad Maris a fost înființat în 2015, parent club fiind Lions Club Arad 2007, și face parte din Districtul 124 România, parte a Leo Club Internațional și are 31 de membri cu vârste cuprinse între 18 si 30 ani. Leuții au ca scop convingerea comunității în care trăiesc, că fiecare membru al acesteia poate să contribuie la bunăstarea celorlalți. Pentru noi primează voluntariatul în beneficiul membrilor comunității din care facem parte.

Leo înseamnă în primul rând prietenie și ajutorarea semenilor iar Deviza Club Leo Maris Arad este Fii schimbarea care o vrei in lume!

****

In weekend-ul 14-16 decembrie, la Atrium Mall, Clubul Leo Viatrix Arad a desfășurat a II- a ediție a  acțiunii de strângere de fonduri “Dăruiești o carte, dăruiești speranța”. Tinerii Leo s-au gândit anul acesta să aducă un strop de bucurie și să fie Moș Crăciun pentru 22 de copii din Belotinț. Acest lucru s-a și întâmplat deja, astfel că miercuri 19 decembrie, ei au fost la Belotinț, chiar dacă afară  a fost frig, cu căldura inimii lor ai încălzit atmosfera și au împărțit daruri.

Tuturor celor care au contribuit la această acțiune cât și tuturor celor care i-au sprijinit în realizarea de acțiuni umanitare în cursul anului 2018, Clubul Leo Viatrix Arad le urează

Sărbători frumoase, sănătate și sporire întru toate faptele bune! La mulți ani!

Clubul Leo Viatrix  Arad  a fost înființat în 2016, parent club fiind Lions Club Arad 2007, și face parte din Districtul 124 România, parte a Leo Club Internațional și are 8 de membri cu vârste cuprinse între 12 si 18 ani. Leuții au ca scop convingerea comunității în care trăiesc, că fiecare membru al acesteia poate să contribuie la bunăstarea celorlalți. Pentru noi primează voluntariatul în beneficiul membrilor comunității din care facem parte.

Categorie: Știri
Etichete: bradul cu suflet, clubul Leo Arad Maris, Clubul Leo Viatrix Arad, Dăruiești o carte, dăruiești speranța, Districtul 124 România, Lions Club Arad 2007
Distribuie:
Articolul anterior
În ceea ce-i privește DIRECT & PERSONAL… n-ai cum să-i contrazici: „Încheiem un an bun pentru Consiliul Județean Arad!” – zice Cionca
Articolul următor
Eusebiu Pistru a depus un proiect de lege privind preluarea de către IGSU a personalului angajat din cadrul echipajelor SMURD Nădlac și Vinga dar și din alte 4 județe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

cod portocaliu 1 scaled

ATENȚIE! COD PORTOCALIU pentru județul Arad

În această după-amiază, 24 mai 2024, în intervalul orar 13:55- 15:30 meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu pentru județul Arad, localitățile: Șiria, Covăsânț.  Se vor semnala averse torențiale…