Conducerea ENEL își bate joc în mod sistematic de arădeni!

enel iarna
Distribuie:

 

Pentru locuitorii satului Horia, situat la doar 7 kilometri de Arad, întreruperile repetate de curent au devenit de-a dreptul un incubus.

În fiecare dimineață, cam de pe la orele 09.00, până pe la 15.00, locuitorilor de pe mai multe străzi din Horia li se ia curentul electric sistematic. Asta pentru că, în plină iarnă geroasă, începând încă de la sfârșitul anului trecut, mințile luminate de la ENEL și-au propus să schimbe consolele și stălpii de pe străzile Horiei.
Cum aproape aproximativ jumătate din gospodăriile satului sunt încălzite prin intermediul centralelor de gaz, odată cu luarea curentului electric, în acestea se instaurează temperaturi glaciare. Pensionarii și copii mici suferă la modul propriu de frig, refugiindu-se fiecare pe la neamuri, vecini sau prieteni,care au încălzire pe lemne.
Ușor nu le e nici lucrătorilor de la ENEL care sunt obligați să se cațere pe stâlpi la -5, -6 grade C, sau care sunt deseori amenințați chiar cu bătaia, dacă nu pornesc curentul. Oamenii din Horia sunt de-a dreptul revoltați, reproșându-le șefilor de la ENEL că nu au dispus efectuarea acestor lucrări într-o perioadă mai caldă a anului. Horienii au mai trecut prin clipe dificile datorită ENEL-ului doar cu puțini ani în urmă când, deasemena, se întrerupea sistematic curentul pe motiv de înnoire a parcului de transformatoare de pe rețea.
Oamenii au suportat cu stoicism această situație, în speranța că  datorită modernizărilor, pe viitor nu vor mai fi probleme în privința alimentării cu energie electrică. Dar cu toate acestea și în prezent, dacă cumva vântul bate un pic mai tare la Horia, imediat se întrerupe curentul pentru ore bune. Dealtfel, din surse din cadrul ENEL Arad am aflat că, așa zisele transformatoare noi, sunt de fapt niște second hand-uri de cea mai prostă calitate.
Ca de obicei, confirmându-și renumele de „stat în stat”, de la reprezentanții ENEL n-am putut obține nici o informație!

Categorie: Investigații
Etichete: bataie de joc, ENEL, Horia, iarna, intreruperi
Distribuie:
Articolul anterior
Fii atent cum „sari” din telefon la Orizont, în Micălaca: trebuie doar să ai încredere!
Articolul următor
Începând cu 1 februarie se elimină taxa de Cazier judiciar
Bagă un „16”

1 comentariu. Leave new

  • Rusine conducerii ENEL , ei se pun in locul acestor oameni vaduviti de curent electric si ca urmare si de caldura ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie