Consilierul județean Adrian Butunoi: „CJA își bate joc de cadrele didactice, refuzând să le deconteze cheltuielile cu naveta“

fefc2d65 8e84 452f 8a30 89e1b805cf95
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Consiliul Județean Arad a transmis adrese către mai multe instituții de învățământ, în care anunță faptul că nu va asigura fondurile necesare pentru decontarea cheltuielilor cu efectuarea navetei de către cadrele didactice din județul Arad. Conducerea CJA invocă lipsa fondurilor în bugetul județului, un argument fals, atâta timp cât CJA a avut excedent bugetar în 2017.

„Consiliul Județean Arad, condus de Marinel Cionca, cel care a votat cu două mâini tăierea salariilor profesorilor în guvernarea Boc, dă o nouă palmă angajaților din Educație, refuzând să plătească naveta cadrelor didactice. Marinel Cionca, cel mai slab președinte din istoria CJA, invocă lipsa fondurilor pentru naveta profesorilor, în condițiile în care anul trecut CJA a avut excedent bugetar, deci nu se poate vorbi de faptul că nu sunt bani. Marinel Cionca invocă lipsa fondurilor, în condițiile în care alocă 6 milioane de lei pentru serbări câmpenești, de fapt evenimente electorale, organizate în interesul PNL Arad. Cionca spune că nu sunt bani pentru naveta profesorilor, dar CJA bagă peste un milion de euro în Aeroportul Arad, o gaură neagră prin care se sifonează bani pentru clientela liberală.

Domnule Cionca, acei profesori nu fac naveta de bună voie. Nu merg la discotecă, nici la serbările câmpenești pe care le organizați cu bani publici. Acele cadre didactice merg la muncă. Se duc în sate, comune și orașe să educe copiii a zeci de mii de arădeni. Acei oameni cresc generațiile de mâine, viitorul acestui județ, iar dumneavoastră vă bateți joc de ei și le spuneți că nu sunt bani, pentru că aveți nevoie de fonduri pentru chefurile de partid, iar cadrele didactice să mai aștepte, până când și dacă veți găsi bani pentru ei.

Modul în care această gașcă fără scrupule conduce județul Arad este tot mai greu de suportat. Vedem zi de zi disprețul acestor oameni față de arădeni, din toate categoriile sociale, față de administrațiile locale. În același timp, vedem interesul lor pentru afaceri, grija pentru firmele de casă, hărnicia cu care crează posturi călduțe pentru clientela de partid. Într-un cuvânt, Marinel Cionca și gașca sa nu dau doi bani pe arădeni, fiind mai importante petrecerile de partid, studiile fără finalitate, consultanțele cu firme de casă și tot ce le aduce un beneficiu material“, declară consilierul județean PSD Adrian Butunoi.

Biroul de Presă al PSD Arad

Categorie: Știri
Etichete: adrian butunoi, CJA, consilieri judeteni, naveta, profesori
Distribuie:
Articolul anterior
Două grădințe noi pentru copiii din orașul Ineu și satul Mocrea. Deputatul Florin Tripa: „Ministerul Dezvoltării finanțează cu 3,5 milioane de lei construirea acestora”
Articolul următor
[ACTUALIZARE] DEZASTRU! Piața „Aurel Vlaicu” de la Lebăda a ars TOTAL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie