Csilla Aur: „Apucați-vă de treabă, domnule primar! Invitația specială ați primit-o deja de la ministrul Dezvoltării, iar proiectul de la noi”

188055836 1138847776600990 2875177230458060513 n
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Csilla Aur: „Apucați-vă de treabă, domnule primar! Invitația specială ați primit-o deja de la ministrul Dezvoltării, iar proiectul de la noi!”
 
„ Mă întreb de câte semnale externe are nevoie primarul Bibarț pentru ca să bage în seamă sutele de părinți care cer în mod răspicat construcția de creșe în Arad. E rușinos că a trebuit să vină la Arad ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, pentru a-i deschide edilului ochii cu privire la această problemă, deranjându-l de la vânătoarea de ciori și de la amplasarea de bufnițe cauciucate în copaci.

Înțeleg dacă nu ar exista solicitări dar realitatea arată exact cum am descris-o la începutul lunii aprilie când am depus, alături de colegii mei, un proiect de hotărâre care viza exact construcția de noi creșe în Arad. Practic, Bibarț a primit totul pe tavă de la PSD, inclusiv sursele de finanțare. A preferat să politizeze chestiunea și să o ignore în detrimentul unor activități chestionabile pe care le cunosc toți arădenii.

Cunosc problema de fond mult prea bine, pentru că lucrez în domeniu și sunt zilnic în contact cu numeroși părinți care nu au posibilitatea materială de a apela la zona privată și care doresc înființarea a cât mai multe creșe de Stat în apropierea locurilor de muncă. Da, administrația locală are o obligație de facto în acest sens și asta trebuie în sfârșit să înțeleagă Călin Bibarț. Acum, ca și atunci, îi transmitem un semnal clar: Apucați-vă de treabă, domnule primar!” afirmă consilierul local PSD Arad, Csilla Aur.

csilla aur 21 mai 2021

Biroul de Presă al PSD Arad

 

Categorie: Politice
Etichete: Calin Bibart, consilierul local PSD Arad, creșe Arad, Cseke Attila, Csilla Aur, ministrul Dezvoltării
Distribuie:
Articolul anterior
Dodean este la un pas de titlu, în Pro Dames! A câştigat un meci în prima manşă a finalei
Articolul următor
A intrat în vigoare legea privind monitorizarea electronică a celor aflați în arest la domiciliu, sub control judiciar sau a celor care au emis ordin de protecție provizoriu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie