Dacă crezi că le-ai bifat pe toate, simte-o pe asta: Bimbo, măscăriciul din Livada, s-a FOTOȘOPAT pe coperta unei reviste glossy… așa că se recomandă ca PRIMAR-JURNALIST!

bimbo jurnalist1
Distribuie:

 

Primarul Bimbo de la Livada se dă jurnalist sau dă târcoale şi jurnalismului

Ce să mai dormi, dom’le? Fierbe Aradul. Şi Livada. Zarvă mare în faţa sediului PNL din Arad. O mulţime pestriţă, dar în care se zăreau feţe cunoscute. Plin de pancarte: „Şi noi îl vrem pe Bimbo!”. Jurnalişti din toată ţara sunt revoltaţi că liberalii au ascuns în rândurile partidului unul dintre cei mai talentaţi dintre tinerii jurnalişti. Pe actualul primar al comunei Livada, Iosif Bimbo!

Cei mai revoltaţi erau jurnaliştii de la „Adevărul”, fiindcă ei îl racolaseră deja în echipa profesionistă de jurnalisto-politiciano-doctorato-lideristă pe Gheorghe Falcă. Cel alături de care apare în pozele de campanie electorală proaspătul jurnalist Iosif Bimbo.

Zicem proaspăt, fiindcă singurul primar din judeţul Arad care a reuşit să umilească şi traseismul politic, fiind simultan membru şi în PSD şi în PNL, şi-a depus candidatura la alegerile din 27 septembrie precizând că are profesia de jurnalist. Profesia, nu ocupaţia!

bimbo jurnalist

Căci, de ocupat, Bimbo se ocupă cu purtatul ilegal de uniforme, se mai ocupă cu purtatul amantei prin excursii şi se mai ocupă cu încălzirea fotoliului de primar al comunei Livada pentru zilele mai răcoroase de iarnă.

Dacă omul zice că are profesia de jurnalist l-am căutat pe la studii. Adică pe unde a absolvit ceva işcolaţie care germinează diplome de jurnalişti prin vestul ţării. Niciuna dintre facultăţile de jurnalism din partea asta de ţară n-au auzit nici de studentul Bimbo şi nici de absolventul prin frecvenţă redusă a jurnalismului. Poate o fi omul autodidact, ne-am zis, şi a devenit jurnalist într-o noapte în care a reuşit să citească titlul vreunui ziar. N-am găsit nici o publicaţie tipărită sau on-line care să îl deţină, chiar şi împotriva voinţei lui, pe Iosif Bimbo. L-am căutat şi printre influesării de pe reţelele de socializare. Canci! Nici umbră de Bimbo! L-am căutat şi pe la scările blocurilor din Arad, poate îşi pune omul articolele pe avizierele administaţiilor de bloc unde PNL-ul are şefi de scară. Nici acolo. Ne-am uitat până şi în cutia lui poştală, că poate îşi scrie omul singur nişte articole de presă, pe care le citeşte cu nesaţ în fiecare seară. Cutia poştală goală, ca o amantă fidelă.

Şi atunci, ce să fie, ce să fie? Minciună să fie? În declaraţii publice? Însuşirea unor calităţi pe care nu le are? Cine să mai ştie? Dar, dacă e în aceeaşi barcă cu Gheorghe Falcă sigur o să ajungă şi doctor în comunicare. Că doctoratul ăsta se ia, ca şi râia şi tre’ să te scarpini până iese din tine toată întelighenţia personală.

Un membru marcant al Grupul de acțiune „Voluntarul de la Serviciul pentru Situaţii de Urgenţă în Jurnalism”

Categorie: Pamflete
Etichete: Iosif Bimbo, jurnalistul bimbo, Livada, „Voluntarul de la Serviciul pentru Situaţii de Urgenţă în Jurnalism”
Distribuie:
Articolul anterior
„Sezonul II” din vânzarea ABONAMENTELOR LA UTA [COSTURI / PROGRAM]
Articolul următor
Comunicatul oficial al FCC Baschet Arad raportat la SĂRĂCIA JUCĂTOARELOR

2 comentarii. Leave new

  • Nu el și-a fotoshopat poza, ci zdreanța aia de la Stare Civila cu care spera sa se combine dupa ce i-a luat un mertan.

    Răspunde
  • Dar de Tolea care e la Pnl pt Livada ce spuntei de el ca ameninta oameni si scrie la ziare despre celialti canditati ..a-ti vazut ce consilieri are curve , analfabeti neveste de oameni batausi si care dau buzna noaptea peste oameni in case. Tolea cel care daca ii dai o replica te da in judecata el cu prietenul lui Mester si inca un avocat de 2 bani dim arad .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie