Daniel George BOBOC, cel mai talentat handbalist al grupei Junior II al C.S.INOAN Arad – transfer de excepție la Centrul Național Olimpic de Pregătire pentru Juniori 

c.s.inoan 1
Distribuie:

 

Anul 2021, C.S.INOAN Arad l-a început mai „sărac”: Daniel George BOBOC – cel mai talentat handbalist al grupei Junior II s-a despărțit de clubul la care a deprins tainele handbalului, fiind transferat la Centrul Național Olimpic de Pregătire pentru Juniori  (CNOPJ) Timișoara (centru de excelență al Federației Române de Handbal).

De la primii pași în sala de sport, prof. Adrian Inoan a văzut în Dani un talent de excepție, căruia, cu tact și răbdare, i-a modelat și dezvoltat calitățile native pentru handbal. „Prin muncă, perseverență și implicare, Dani a ajuns la nivelul de pregătire de astăzi, nivel care i-a permis să facă pasul spre o nouă etapă, superioară, a carierei sale de handbalist” spune prof. Adriana Inoan.

Trebuie precizat faptul că, transferul s-a realizat fără ca C.S.INOAN Arad  să perceapă grila de formare. „Descoperim copiii talentați, participăm la competiții cu caracter național și îi promovăm la echipe cu potențial financiar și competițional mai mare decât al clubului nostru fără a percepe grila de formare. Noi facem totul din pasiune și punem sportivul pe primul loc!”  punctează președinta clubului.

„E greu să exprim în cuvinte ce simt acum când îmi pleacă un sportiv extraordinar, pe care l-am crescut de mic și față de care am un atașament deosebit. Baftă Dani! Ne mândrim cu tine și știm că ne vei reprezenta cu cinste!” a încheiat prof. Adriana Inoan.

 

 

 

Categorie: Sport
Etichete: C.S.INOAN Arad, Daniel George BOBOC
Distribuie:
Articolul anterior
Ziua și transferul pentru jucătorul format de Atletico Arad: în decurs de o săptămână, Dennis MAN a fost transferat în ziare din Moscova până-n Barcelona!
Articolul următor
Duel pentru PUNCTE IMPORTANTE între două foste campioane

1 comentariu. Leave new

  • Lui Daniel îi doresc să ajungă acolo unde vrea! Mult succes în continuare!
    Iar, doamnei prof. Adriana Inoan, pentru rezultatul ei important, îi doresc….Multe asemenea rezultate!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

uta la voluntari

Când Fabry lucrează (mai) bine în schimbul doi

FC VOLUNTARI – UTA 0-1 (0-0) A marcat: Fabry (77) 17.02.2024, ora: 14,00, stadion: ,,Anghel Iordănescu”, temperatura: 8°C, spectatori: 670. Voluntari (antrenor Nicolae Dică): Fernandez – Ricardinho, Turda, Matricardi, Boboc…
uta botosani

CÂND ANDONE ÎI PUNE PIEDICĂ LUI REDNIC

UTA – FC BOTOȘANI 2-2 (1-0) Au marcat: Căpușă (32), A. Lopez (90) – E. Lopez (51), G. David (56)   12.02.2024, ora: 17,00, stadion: „Francisc Neuman”, temperatura10°C:  spectatori: 8000. UTA…