Deputatul Adrian Todor a demisionat din funcția de președinte al organizației municipale PSD Arad

demisie todor
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Deputatul Adrian Todor a demisionat, miercuri, din funcția de președinte al organizației municipale PSD Arad, anunțând că rămâne un simplu membru al partidului, în urma alegerilor interne desfășurate în data de 22 februarie.
„În urma alegerilor interne din data de 22 februarie, am decis să-mi depun demisia din funcția de președinte al organizației municipale PSD Arad. În primul rând, fac parte din echipa deputatului Dorel Căprar, iar principiile care m-au călăuzit în toți acești ani în care am activat în cadrul PSD Arad mă obligă să fiu alături de această echipă, atât la bine, cât și la rău. Am câștigat împreună atâtea bătălii, avem obligația de a fi împreună și acum, la greu.
În al doilea rând, având în vedere candidatura senatorului Mihai Fifor la funcția de primar al municipiului Arad, consider că e firesc ca în fruntea organizației municipale să fie instalată o persoană care să facă parte din nou a echipă. Eu, personal, nu mă regăsesc în echipa care a câștigat alegerile la nivel de filială și nu doresc să fiu o piedică în realizarea obiectivului noii conduceri județene, de a câștiga Primăria Aradului și Consiliul Județean Arad.
Nu în ultimul rând, vreau să-i asigur pe cetățenii Aradului, atât pe cei care mi-au acordat votul la alegerile parlamentare din 2016, cât și pe cei care nu m-au votat, că-mi voi face în continuare datoria în Parlamentul României, unde voi activa, ca și până acum, în grupul PSD din Camera Deputaților“, declară deputatul PSD Arad Adrian Todor.

Categorie: Politice
Etichete: Adrian Todor, demisie, PSD Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Oraș de labagii!… Un hărțuitor care se masturbează pe Faleza Mureșului nu e o problemă importantă dacă suni la „112”!
Articolul următor
Mihai Fifor: „PSD va susține un premier care poate coagula o majoritate și vrea cu adevărat să guverneze“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

benidorm large

AUTOFILANTROPIE sau ce?… Familia Noghiu sărbătorește numirea „părintelui arhidiacon Bogdan Noghiu în funcția de consilier în cadrul sectorului social–filantropic” la Benidorm – stațiunea preferată a arădenilor care spală bani în Marea Mediterană

Asta social-filantropie, nu ca amărâții ăia care predică fraierilor că ortodoxia se face în smerenie, cu umilință și sacrificiu de sine, rugându-te pentru aproapele tău și trăind în modestie! Ca…