Deputatul Florin Tripa: „Ar trebui să vă dați demisia, pentru incompetență, domnule Cionca!“

tripa
Distribuie:

 

Florin Tripa : „Până și liberalii s-au săturat de minciunile lui Marinel Cionca“

Liberalii arădeni s-au săturat de incompetența actualei conduceri a Consiliului Județean Arad, care se arată incapabilă să gestioneze problema drumurilor județene. Modul în care Marinel Cionca, cel mai slab președinte din istoria CJA, încearcă să scape de responsabilitatea pentru starea acestor drumuri e taxată până și de primarii PNL, care s-au săturat de minciuni și cer conducerii CJA să rezolve problema.

„Minciunile lui Marinel Cionca nu mai sunt înghițite nici de membrii PNL, care își dau seama că acest personaj va duce județul Arad la faliment. Starea în care se află drumurile județene, într-unul dintre județele cu cea mai mare creștere economică din țară, într-un județ cu exporturi de 3 miliarde de euro, într-un județ cu șomaj foarte scăzut, cu investiții private de miliarde de euro, nu poate fi generată de altceva decât de incompetența lui Marinel Cionca și a trepădușilor din jurul său, care încearcă prin tot felul de analize de doi bani să-i mintă pe arădeni că altcineva ar trebui să se ocupe de aceste drumuri.

Până și primarii PNL îi cer lui Cionca să nu mai mintă, să nu mai dea vina pe Guvernul PSD pentru starea drumurilor județene, să nu mai trateze arădenii cu dispreț, să nu mai spună că nu sunt bani, când aruncă milioane de lei pe tot felul de studii, de care nu se va alege nimic.

Marinel Cionca încearcă în permanență să dea vina pe PSD, mințind că guvernul a furat 45 de milioane de euro în acest an de la județul Arad. Dacă lucrurile stau așa, domnule Marinel Cionca, cine a furat de la arădeni, anul trecut, cele 45 de milioane de euro pe care le-ați avut în plus, atâta timp cât nu ați reabilitat niciun drum în 2017? Unde sunt acei bani, cum i-ați sifonat, ce firme au furat banii respectivi ? PNL Arad conduce din 2000 județul nostru, fie sub sigla PNL, fie sub cea a PDL, iar dumneavoastră veniți cu un tupeu de baron portocaliu, îmbogățit peste noapte, să ne spuneți că drumurile arată ca după război din cauză că în acest an s-au tăiat banii ? Dar în 2017, 2016, 2015, 2010, 2008, 2004 de ce nu ați reparat aceste drumuri?

Aveau dreptate colegii dumneavoastră când spuneau că ne luați la mișto, cu aroganța caracteristică unui pedelist care a tăiat salariile și pensiile românilor și care acum își bate joc de zeci de mii de arădeni care circulă pe aceste drumuri. Ar trebui să vă dați demisia, pentru incompetență, domnule Cionca“, declară deputatul PSD Arad Florin Tripa.

Biroul de Presă al PSD Arad

Categorie: Știri
Etichete: demisia, drumuri, Florin Tripa, Iustin Cionca, PNL, PSD
Distribuie:
Articolul anterior
USR Arad dezbate noile contracte de salubritate
Articolul următor
Gheorghe Seculici a fost reales în funcția de președinte al CCIA Arad până în 2022

1 comentariu. Leave new

  • Dar probabil mai indrumati si voi comunitate sa picheteze gradinitele din localitățile afectat de starea proasta a drumurilor!!! Vezi Siria… Dieci… La grădinițe se afla conducerea judetului!! :))

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie