Deputatul Florin Tripa: Guvernul alocă Aradului 85 de milioane de lei în plus față de 2016

TRIPA
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Minciuna reprezentanților PNL, care încearcă să păcălească cetățenii județului că doar ei aduc bani la Arad, are picioare tot mai scurte, iar realitatea arată că lucrurile stau cu totul altfel.

„De ani de zile auzim aceleași minciuni, mai întâi de la PDL, acum de la PNL, cum că ei sunt singurii care aduc bani la Arad. În realitate, lucrurile stau cu totul altfel: în guvernările PSD au intrat cei mai mulți bani în județul Arad. De exemplu, în 2015, Guvernul Ponta a alocat Aradului, pe PNDL, nu mai puțin de 180 de milioane de lei, cea mai mare sumă din 1990 încoace, bani din care s-a reabilitat drumul județean Arad – Felnac, s-au asfaltat străzi în zeci de localități, s-au realizat rețele de apă, canalizare,  s-au reabilitat școli și grădinițe.
În 2016, cu tehnocrații în fruntea guvernului, susținuți de domnii de la PNL, Aradul a fost dat deoparte, iar rezultatul se vede: bani puțini pentru drumuri județene, zero lei pentru sistemul sanitar, zero lei pentru școli.
Ca să vorbim pe cifre, nu pe povești, cum fac cei de la PNL, arădenii trebuie să cunoască faptul că în 2016, județul nostru a primit de la Guvernul Cioloș 369.368.810 lei. În acest an, Guvernul Grindeanu alocă Aradului 85 de milioane de lei în plus față de 2016. Mai precis, suma de 454.788.000 lei. Suma alocată primăriilor din județul Arad a crescut de la 265 de milioane de lei, la 334 de milioane de lei, iar cea pentru drumurile județene, de la 8 milioane de lei, la 10 milioane de lei. Sunt date oficiale, care contrazic gargara electorală a șefilor de la PNL-PDL, care își bat joc de județul Arad de mai bine de 12 ani. Le solicit din nou domnilor de la PNL să se ocupe de administrație, nu de politică, să cheltuie în folosul arădenilor, nu al firmelor de casă, sumele mari primite de la Guvernul Grindeanu“,
declară deputatul PSD Arad, Florin Tripa.

 

Biroul de Presă al PSD Arad

Categorie: Știri
Etichete: deputat psd, Florin Tripa, Guvernul Grindeanu, PSD
Distribuie:
Articolul anterior
[CRONICĂ DE TEATRU] „Orașul nostru”, o adaptare după un text genial al lui Thornton Wilder, în premieră la Arad
Articolul următor
Ingrid Iordache (TSD Arad) : Evoluţia spre o stare de normalitate implică respect faţă de membrii comunităţii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

hot bicicleta

Se mai și prind hoți de biciclete…

Bănuit de furt calificat, identificat În urma investigațiilor efectuate de polițiștii orașului Chișineu-Criș a fost identificat un bărbat de 36 de ani, din localitate, care, la data de 23 septembrie…

UTA Official App

UTA Official App
DOWNLOAD