Din traficul de week-end: 3 dosare penale, 307 sancțiuni contravenționale, 15 permise reținute și 9 certificate de înmatriculare retrase

politia rutiera
Distribuie:

Acest sfârșit de săptămână a debutat cu mai multe infracțiuni la regimul circulației rutiere, constatate de polițiștii arădeni.


Astfel, la data de 12 aprilie a.c., polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin au depistat un bărbat de 55 de ani, din județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 682, în localitatea Bata, având expirată valabilitatea numărului de înmatriculare provizoriu.

Un bărbat de 59 de ani, din județul Brașov, a fost depistat de polițiștii orașului Nădlac, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 7, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe D.J. 792, a fost depistat, de polițiștii orașului Chișineu-Criș, un tânăr de 23 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Zărand, având dreptul de a conduce suspendat.

Toți cei depistați sunt cercetați pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.


Alte Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

În ultimele 48 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea, de către participanții la trafic, a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 307 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 125.400 de lei, din care 108 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. 166 de persoane au fost testate pentru consum de alcool și droguri.

Au fost reținute 15 permise de conducere și retrase 9 certificate de înmatriculare.

Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.

 

Biroul de presă al IPJ Arad


 

Categorie: Evenimente din trafic
Etichete: Arad Traffic, infracșiuni rutiere, politia rutiera, sanctiuni contraventionale, soferi
Distribuie:
Articolul anterior
Un urmărit național a fost depistat cu ajutorul aplicației eDAC, la Lipova
Articolul următor
Prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan a primit titlul de Doctor Honoris Causa al UVVG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

profesori almas large

Profesori almășeni în Cipru

Timp de o săptămână, la prima mobilitate, în cadrul proiectului Erasmus+, un grup de profesori de la Școala gimnazială „Lazăr Tâmpa” din Almaș au participat la workshopuri de dezvoltare și…