Disciplina în trafic este urmărită de polițiștii rutieri, în perioada 13-19 noiembrie

rutieri 8
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – I.P.J. ARAD]

În perioada 13-19 noiembrie, sub coordonarea Direcţiei Rutiere a Poliţiei Române, zeci de poliţişti arădeni desfăşoară activități pe linie rutieră, pentru creşterea gradului de disciplină în trafic, având ca obiectiv combaterea neacordării priorităţii de trecere vehiculelor și pietonilor aflați în traversarea regulamentară a drumului public.

În perioada antemenționată, polițiștii rutieri vor executa activități specifice pe raza județului și municipiului Arad, în 5 etape astfel:

Etapa I: la data de 13 noiembrie a.c., s-a acționat în vederea asigurării vizibilității efetivelor de poliție rutieră, pe toate tronsoanele de drum din județ și municipiu.

Etapa a II-a: la data de 14 noiembrie a.c., timp de 3 ore, polițiștii au acționat pentru combaterea neacordării priorității de trecere pietonilor.

Etapa a III-a: a avut loc la data de 15 noiembrie a.c., polițiștii acționând pentru combaterea abaterilor săvârșite de către pietoni.

Etapa a IV-a are loc astăzi,16 noiembrie, polițiștii rutieri acționând pentru combaterea neacordării priorității de trecere pietonilor.

Etapa a V-a: în perioada 17-19 noiembrie, polițiștii vor acționa timp de 4 ore pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

Astfel, în primele trei etape, în urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 353 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 151.000. de lei.

Activitățile desfășurate de polițiști sunt menite să asigure un climat de disciplină în trafic, contribuind astfel la reducerea semnificativă a numărului de accidente cu consecințe grave.

Categorie: Știri
Etichete: abateri, disciplina in trafic, IPJ Arad, politisti rutieri, prioritate pietoni, regimul legal de vitaza
Distribuie:
Articolul anterior
Au început înscrierile pentru „Happy Race”, unul dintre cele mai populare evenimente ale iernii
Articolul următor
Spune-mi unde mergi ca să știu ce boală îți iei. Locuri „sigure”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie