Doi minori de 15 și 17 ani i-au smuls poșeta unei femei care aștepta autobuzul în CENTRUL ARADULUI, la 5 dimineața. Jandarmii i-au prins în FLAGRANT… și le-au luat un INTERVIU

jandarmi
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

O FEMEIE CE AȘTEPTA MIJLOCUL DE TRANSPORT ÎN COMUN ÎNTR-O STAȚIE DE AUTOBUZ A FOST PRĂDATĂ DE DOI MINORI

Azi dimineață, în jurul orei 05.00, echipajul de jandarmerie aflat în serviciu, a observat doi tineri care traversau în fugă o stradă din zona centrală a municipiului Arad. Unul dintre aceștia avea asupra sa o poșetă de damă. Jandarmii au trecut la urmărirea celor două persoane, iar în scurt timp cei doi au fost prinși.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că, doi tineri cu vârste de 15 respectiv 17 ani, au  profitat de neatenția unei femei care aștepta un mijloc de transport în comun într-o stație de autobuz și i-au sustras poșeta, după care au luat-o la fugă.

Jandarmii au întocmit pe numele celor două persoane actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar poșeta a fost restituită persoanei vătămate. În continuare se fac cercetări în acest caz.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul – JANDARMERIA ARAD

Categorie: Știri
Etichete: echipaj de jandarmerie, furt, Jandarmeria Arad, jandarmi
Distribuie:
Articolul anterior
Ediția din 2019 a CENTURII ARADULUI la BOX se va ridica la un ALT NIVEL. Biletele sunt puse în vânzare, iar ÎNCASĂRILE rezultate vor fi DONATE unui băiețel care trece printr-o dramă sfâșietoare… [FOTO / VIDEO]
Articolul următor
Bibarț profită de „locul gol” lăsat de Falcă și promite trei PARCURI: unul nou și două vechi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie