Dorel Căprar: „Miza PSD o constituie doar implementarea măsurilor din Programul de Guvernare, corect şi în ritmul necesar”

psd deputati 1
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar consideră că seria reformelor în favoarea poporului român trebuie să continue, conform agendei stabilită în Programul de Guvernare şi neapărat în ritmul necesar cu respectarea termenelor de implementare. În plan politic, liderul social democrat este de părere că demersul partidului de a-i retrage sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu şi cabinetului său este unul corect, care are la bază o evaluare pertinentă a guvernării. Acesta trebuie să aibă, măcar în ceasul al doisprezecelea, responsabilitatea şi maturitatea necesară de a demisiona, pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată desemna un alt premier de la PSD. În acest mod s-ar evita o criză politică şi introducerea unei moţiuni de cenzură în Parlament, singura procedură de a restabili ordinea constituţională.

„Spun aceste lucruri pentru că am văzut şi am studiat alături de colegii mei din CEX, punct cu punct rezultatele evaluării activităţii Guvernului Grindeanu. Cred că normal era ca acesta să-şi însuşească criticile din acest raport şi nu să ne întoarcă spatele în şedinţă în momentul analizei performanţelor sau nerealizărilor acestei formule guvernamentale. Cetăţenii au votat un Program de Guvernare şi o formaţiune politică, PSD, nu o persoană, fie ea oricare, Grindeanu sau altul. Repet, miza partidului este doar programul de guvernare ! Pentru noi şi mai ales pentru ţară este important ca săptămâna viitoare să se declanşeze procedurile constituţionale pentru construcţia noului Executiv, condus de un premier nominalizat de către partid. Nicio criză politică nu este bine venită, însă prin atitudinea sa, Sorin Grindeanu ne-a obligat să adoptăm atât măsura retragerii sprijinului politic cât şi ulterior decizia excluderii sale din PSD. Prin tot ceea ce a întreprins domnia sa, a dat dovadă de imaturitate politică şi lipsă de responsabilitate în primul rând faţă de români“, precizează preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.

Biroul de Presă al PSD Arad

Categorie: Știri
Etichete: caprar, dragnea, grundeanu, PSD, todor, tripa
Distribuie:
Articolul anterior
UTA – Poli 1 – 3. Entuziasmul i-a ținut pe arădeni DOAR CÂTEVA MINUTE în prima ligă
Articolul următor
Concert POP & ROCK SIMFONIC în Cetatea Aradului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie