Dorel Căprar: „Transferul contribuțiilor sociale se dovedește un real succes“

caprar
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Dorel Căprar: „Transferul contribuțiilor se dovedește un real succes“

În ciuda previziunilor opoziției, care anunța apocalipsa, după transferul contribuțiilor sociale de la 1 ianuarie 2018, lucrurile nu stau deloc așa. Ba din contră, conform datelor oficiale, această măsură este un real succes, iar la bugetul de stat a intrat peste un miliard de euro în plus, față de perioada similară a anului trecut.

„Transferul contribuțiilor sociale, măsură gândită și aplicată de guvernarea PSD-ALDE, se dovedește un real success, demonstrat prin datele execuției bugetare la finalul primului trimestru al acestui an.
Sunt 5,2 miliarde de lei care s-au colectat în plus, în primele trei luni ale anului, la bugetul asigurărilor sociale urmare a aplicării transferului contribuțiilor de la firmă la angajat.
Efectiv, este o creștere consistentă de peste 31%, a resurselor și implicit o reducere corespunzătoare a deficitului bugetului asigurărilor sociale. Se confirmă încă o dată valabilitatea proiecției și angajamentului politic de a echilibra natural acest buget și de a asigura astfel plata firească, fără transferuri de la bugetul de stat a pensiilor și a altor alocații sociale“,
declară deputatul PSD Dorel Căprar.

Categorie: Știri
Etichete: Dorel Caprar, politica arad, PSD, transferul contributilor sociale
Distribuie:
Articolul anterior
Sergiu Bîlcea vă prezintă VRĂJEALĂ de 30 de milioane de euro „pentru gestionarea deșeurilor în Arad”
Articolul următor
Dacă ăștia suntem – cu ăștia defilăm! Un angajat al KEBAB HOUSE – filmat de o angajată a Primăriei Arad cum urinează în mijlocul restaurantului… spre amuzamentul colegilor și făcut „vedetă” pe FACEBOOK! [VIDEO]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie