Dorian Curcanu (USR): „Oligarhii de tip rusesc din PNL Arad distrug clubul UTA”

dorian-curcanu
Distribuie:

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Dorian Curcanu (USR): Oligarhii de tip rusesc din PNL Arad distrug clubul UTA

Aradul a fost pus din nou pe hartă în aceste zile, ca un exemplu de „așa nu” pentru fotbalul românesc.

Situația de la clubul UTA Arad din ultimele zile demonstrează încă o dată că Aradul nu este un oraș liber, ci e unul mai degrabă condus de oligarhi de tip rusesc.

Pentru context, săptămâna trecută investitorii care doresc să vină la UTA, au fost refuzați, pe motivul că „s-ar fi creat bisericuțe și orgolii”. Practic o scuză de nivelul grădiniță-clasă zero, care are scopul de-a acoperii față de suporterii UTA refuzul categoric al oligarhilor din PNL Arad.

Circulă vorba prin târg că în relație cu investitorii oligarhia PNL Arad nu a mai aplicat metoda tradițională a „sfintei zeciuieli”, ci a ridicat miza la nivel de „sfântă treime”.

Tocmai de aceea, Gheorghe Falcă, Sergiu Bîlcea și oligarhia PNL Arad trebuie să-și asume public eșecul negocierilor dintre Clubul UTA și investitorii arădeni care vor să aducă capital financiar în fotbalul arădean, pentru că este strict dorința lor personală ca acești investitori să plece din Arad.

Clubul UTA acumulează datorii tot mai multe în fiecare an, iar în acest ritm în 2-3 ani de zile echipa va avea o soartă similară cu cea a echipei Gaz Metan Mediaș sau Academica Clinceni, iar asta i se va datora în mod exclusiv PNL Arad.

Majoritatea echipelor din Liga 1 trăiesc din banii primiți de la televiziuni, sponsorizările de la casele de pariuri și banii de la autoritățile locale, foarte puține echipe având norocul să aibă parte de investitori puternici. Prin urmare, ar fi cea mai mare prostie ca acești investitori să fie alungați din Arad, doar pentru un lider politic cu apucături de tip Putin care nu-i dorește în oraș.

De asemenea, ar fi de remarcat faptul că oligarhia de tip putinist din PNL Arad se comportă ca și cum UTA ar fi a lor nu a arădenilor. Când vine vorba de banii care merg la Clubul UTA prin CMCA, ei pun problema ca și cum acei bani pleacă din buzunarul lor.

Leadership-ul prin exemplu al oligarhiei PNL Arad, egal cu zero

În timp ce toți arădenii care merg la meci, își plătesc biletul sau abonamentul inclusiv ca semn de susținere financiară pentru club, Oligarhia PNL Arad își arată disprețul față de cetățenii de rând și de UTA, când stau pe gratis la tribuna oficială, în aria VIP, fără aibă bilet sau abonament plătit.

Prețul unui abonament anual în aria VIP este 4.000-8.000 lei.

Mi-ar plăcrea să vedem, în mod public, bonurile fiscale ale abonamentelor de 4.000 lei plătite de liderii PNL Arad și „lipitorile” lor.

Din păcate acest lucru nu se va întâmpla, pentru că, în mod franc, nu le pasă în mod real.

Aradul ultimilor 18 ani s-a transformat într-un oraș în care oricine vrea să deschidă un business,să investească o suma mai mare de bani,să construiască o fabrică ori un restaurant sau terasă, trebuie să treacă prin biroul liderului politic cu apucături de Putin pentru a-i pupa inelul.

Nimic nu mișca fără el prin oraș.

Astfel, „sfânta treime” a vândut sufletul echipei UTA politicii, în loc să o valorifice pentru suporteri, la adevăratul ei potențial.

Încă stau și mă întreb cât o să treacă până ne vom trezi și noi, consilierii locali, care mai avem curajul să avem altă opinie față ei, că ni se toarnă noviciok în sticla de apă de pe masă de la ședințele de consiliu local.

Categorie: Politice
Etichete: Dorian Curcanu (USR):, Gheorghe Falca, oligarhia PNL Arad, Sergiu Bilcea, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
Liberalele lui Bîlcea s-au adunat ca să-și facă declarații de dragoste sub pretextul „Un mediu de afaceri prosper pentru dezvoltarea Lipovei!” 
Articolul următor
Atenție, șoferi! Se închide, timp de o zi, drumul Pecica-Sânpetru German. Singura rută ocolitoare este prin Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie