Două accidente de muncă s-au petrecut astăzi în Arad. Un angajat al R.A.R a ajuns pe secția Ortopedie cu două degete de la picior zdrobite. Un angajat al unei societăți private a ajuns cu arsuri pe față și piept pe secția de Chirurgie plastică

spitalul judetean arad 3
Distribuie:

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. A fost anunțat I.T.M. Arad, în vederea continuării cercetărilor și clarificarea aspectelor în care au avut loc accidentele de muncă.

Primul accident de muncă s-a petrecut în cursul dimineții la Registrul Auto Român, când un angajat și-a prins piciorul într-o bandă metalică. Acesta este internat pe Secția Ortopedie a SJUA, având două degete de la picior zdrobite.

„În această dimineață, în jurul orei 10:30, un bărbat de 39 de ani, din Arad, a suferit un accident de muncă, în timp ce verifica sistemul de frânare al unui autoturism, la o instituție de pe Calea Aurel Vlaicu, din Arad.” – a precizat la solicitarea noastră IPJ Arad.


Al doilea accident de muncă, s-a soldat cu o victimă, tot un bărbat, care a ajuns în jurul orei 14.00 la SCJUA cu arsuri în zona feței și a pieptului. Acesta a fost toaletat în zonele arse, într-o primă fază, necesitând intervenții de chirurgie plastică.

„Tot astăzi, în jurul orei 13:30, un bărbat de 44 de ani, în timp ce efectua lucrări de mentenanță la un panou de siguranțe, pe strada Hercule, din municipiu, s-ar fi electrocutat.” – ne-a precizat IPJ Arad în acest caz.


 

Categorie: Știri
Etichete: accident de munca, flamă electrică, ITM Arad, Registrul Auto Roman
Distribuie:
Articolul anterior
Media Art Festival Arad 2023 – MAFA X READY MEDIA
Articolul următor
[AI DE PUII MEI] Poezie „scrisă” de Ilie Cheșa, despre prostia din politica arădeană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie