Două filme provocatoare rulează joi și vineri seara, la Cinema ARTA

filme arta
Distribuie:

 

Două producții provocatoare rulează la cinema „Arta“

Programul de filme din luna ianuarie de la cinema „Arta“ continuă în această săptămână cu două producții provocatoare, intens discutate de critici și public.

Unul dintre cele mai apreciate filme românești din 2017, creditat deopotrivă de critică și cu un real succes în rândul publicului, Un pas în urma serafimilor, va fi proiectat în data de 24 ianuarie, ora 20, în cadrul programului de redifuzări ale celor mai apreciate pelicule. Filmul spune povestea lui Gabriel, un adolescent care își dorește să devină preot și intră într-un seminar teologic ortodox. Inițial încearcă să se adapteze mediului, dar în cele din urmă își dă seama că sistemul este complet corupt și abuziv; nu după multă vreme, el și alți trei colegi sunt etichetați de consiliul școlii drept elevi-problemă.

Una dintre revelațiile anului trecut, Dogman (Frizerul de câini) în regia italianului Matteo Garrone, va avea premiera în cinematografele din țară, precum și la Cinema „Arta“, în 25 ianuarie, ora 20. Câștigător al premiului pentru Cel mai bun actor la Cannes, Dogman este „unul din cele mai delicate (şi amuzante, uneori într-un sens sângeros) filme despre prostia umană bine intenţionată.” Personajul nuanțat, emoționant până în străfundurile inimii, interpretat de Marcello Fonte se confruntă în Dogman cu absurdul vieții, derulat pe fundalul unor imagini spectaculoase.

Biroul de presă al Centrului Cultural Municipal Arad

   

Categorie: Știri
Etichete: cinema arta, Dogman (Frizerul de câini), Marcello Fonte, Matteo Garrone, Un pas în urma serafimilor
Distribuie:
Articolul anterior
Cristi Todea pregătește Național Sebiș
Articolul următor
[ACTUALIZARE] Cum se raportează compania INTERNATIONAL ALEXANDER la problemele create cetățenilor din Cartierul GAI? Nici pe departe cum te așteptai – iar cauzele sunt vechi, complicate și create inutil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie