DSVSA Arad sfidează meteorologia, logica și bunul simț: a emis un ordin care îi obligă pe transportatorii de animale să aibă frigider în mașini… la 12 grade

dsv arad
Distribuie:
Printr-un act anaflabet atât din punct de vedere gramatical cât – mai ales – logic… în opoziție cu realitatea din teren, cu estimările meteorologice și cu bunul simț, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Arad a emis, cu data de 5 ianuarie, un document oficial prin care toți transportatorii de animale sunt obligați să aibă frigider în microbuze!

 

dsvsarad
Asta în condițiile în care Administrația Națională de Meteorologie a transmis nu mai departe de vineri, 13 ianuarie, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, iar meteorologii spun că temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale în această perioadă, cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normal, cu mici  excepții, media generală pe țară situându-se în jurul valorii de 12 grade Celsius.
„Dragă dsvsa Arad, murim toți agenții economici din județ!”…
Marinela Tudor, una dintre  dintre „victimele sistemului” care continuă să se lupte cu absurditățile și corupția din DSVSA Arad are un mesaj ironic (una dintre puținele arme care i-au mai rămas) pentru conducerea direcției… greșite:
„Dragă dsvsa Arad,
Murim.
Murim toți agenții economici din județ, dacă tu ești în stare să ne ceri „echipamente de RĂCIRE”!!!, în data de 5 ianuarie!
Câte grade preconizezi în perioada următoare, dragă dsvsa Arad?
Dom’ director Roșu, citește ce semnezi. Da, știm, ești ocupat și nici habar nu ai pe ce lume trăiești. Dar, totuși, citește ce semnezi (a semnat Cioban pentru tine? Nasol. Poate e incompetent).
Îs două rânduri, ce dracu!”
Articol asociat:

REVOLTĂTOR! DSV Arad face tot posibilul să desființeze singura societate autorizată care ar putea gestiona situația, fără a eutanasia, animalele abandonate

Categorie: Știri
Etichete: Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Arad, DSVSA, Marinela Tudor, prognoza meteorologica
Distribuie:
Articolul anterior
Măsuri care privesc asociațiile de proprietari/locatari începând din luna ianuarie
Articolul următor
Doar interveniția promptă a pompierilor din Sebiș a făcut ca o casă din Aldești să scape doar cu acoperișul distrus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie