De luni, 23 martie, programul tramvaielor și autobuzelor se reduce cu 25%

tramvai arad
Distribuie:

 

Compania de Transport Public anunţă că circulaţia mijloacelor de transport în comun, pe raza municipiului, va fi suspendată în cursul zilei de duminică, 22 martie. De asemenea, CTP anunţă că de luni, 23 martie, programul de circulaţie al tramvaielor şi autobuzelor se reduce cu 25 la sută.

„Având în vedere situația generată de răspândirea COVID 19 și măsurile impuse de starea de urgență la nivel național, Compania de Transport Public Arad aduce la cunoștință publicului călător că, în data de 22 martie 2020, se suspendă întregul program de circulație al mijloacelor de transport public urban  efectuat cu tramvaiele si autobuzele. Facem de asemenea mențiunea că, începând cu data de 23 martie 2020 programul de circulație al tramvaielor și autobuzelor va fi redus cu 25%, noul program de circulație putând fi consultat pe pagina web ctparad.ro, se arată într-un comunicat al CTP Arad.

Categorie: Știri
Etichete: 23 martie, Compania de Transport Public, CTP anunţă că de marţi, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZAZRE] „IMBECILUL din Sântana” care are dosar penal pentru ZĂDĂRNICIREA COMBATERII BOLILOR este, de fapt… DOI IMBECILI: un el și-o EA – care s-a BRAND-uit ca #VIRUSATA și, mare atenție, este FOARTE AGRESIVĂ!
Articolul următor
ORDONANȚA MILITARĂ nr. 2 din 21.03.2020: SE ÎNCHID granițele, bisericile, mallurile; NU SE CIRCULĂ în grupuri mai mari de 3 persoane care nu locuiesc împreună, iar cei care părăsesc AUTOIZOLAREA, intră direct în CARANTINĂ

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jandarmi covid

S-a ajuns la faza în care, dacă părăsești domiciliul în timpul IZOLĂRII fie și-n ultima zi, te dă mă-ta-n primire și se consideră EVADARE + Zădărnicirea combaterii bolilor!

  [BULETIN INFORMATIV]                                                                                               Un arădean, infectat cu virusul SARS Cov-2, nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Acum va răspunde în fața legii   Marți, 1 decembrie 2020, în…