După 35 de ani, cantina de la Colegiul „Sava Brancovici” Ineu a fost modernizată si dotată printr-un proiect al Asociației „Cetatea Voluntarilor”

cantina liceu ineu1 scaled
Distribuie:

Elevii Liceului Tehnologic „Sava Brancovici” din Ineu beneficiază de o cantină modernizată, cu dotări noi. Investiția a fost realizată din donații și sponsorizări, printr-un proiect gestionat de Asociația „Cetatea Voluntarilor”, în parteneriat cu Liceul Tehnologic și Primăria Ineu. Zilnic, aici 80 de beneficiari mănâncă 3 mese calde pregătite cu mult drag!

Ioan Nicodin, directorul Liceului Tehnologic „Sava Brancovici”:

„În 1994, când a fost inaugurată această cantină, luau masa aici 600 de copii de învățământ special. Eram foarte mândri pentru că era o cantină modernă, la normele de atunci, iar astăzi avem din nou o cantină frumoasă, la standardele actuale, pentru care le mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect de modernizare. Acest liceu s-a constituit pe principiul școlilor de meserii, iar tradiția continuă deoarece întotdeauna va fi nevoie de meseriași”.

Anamaria Popa, președintele Asociației „Cetatea Voluntarilor”:
„Am reușit și acest proiect si cu Fundația Alber cu care suntem la al 6-lea proiect împreună! Mulțumim echipei pentru bucuria cu care veniți alături de noi la fiecare provocare pentru Județul Arad.

Mulțumesc sponsorilor și partenerilor acestui nou proiect reușit: Primăria Orașului Ineu, Anidora Construct Ineu, IKEA, Fundația ALBER, Liceul „Sava Brancovici” Ineu, Quality Service și Asociația „Casa cu lacăt”.”

cantina liceu ineu ap

 

Categorie: Știri
Etichete: Anamaria Popa, Asociația "Cetatea Voluntarilor", Fundația Alber, Liceul Tehnologic „Sava Brancovici” Ineu, primăria Ineu
Distribuie:
Articolul anterior
„Mare” pierdere!… Deputatul de Arad Vasile Nagy părăsește AUR
Articolul următor
Au fost stabilite amplasamentele pentru comerțul ambulant cu flori în cimitire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie