E, din nou, doliu printre ziariști. Colegul nostru Dorin Bodea s-a stins la 55 de ani

Dorin Bodea
Distribuie:

E doliu (din nou…) în și așa împuținata breaslă a presei din Arad. Colegul și prietenul nostru, Dorin Bodea, a murit în această dimineaţă, după o lungă şi grea suferinţă pe care, în ultima perioadă, și-a petrecut-o în Spitalul Orășenesc din Chişineu-Criş.
Avea doar 55 de ani.


Pe pagina sa de facebook curg, de la aflarea veștii transmise de cotidianul online la care lucra – arq.ro – mesaje de condoleanțe, regrete tardive și cuviincioase necrologuri. Dorin Bodea a fost un om iubit de apropiați, respectat de colegi și credibil în relația cu autoritățile – genul de ziarist de școală veche ce prefera să scoată partea bună, constructivă, din orice subiect și să le țină, pentru analize mai aprofundate, pe cele mai puțin bune.
Va avea timp și pace pentru a medita de pe partea cealaltă, la bunele și relele acestei lumi.

Canalul său de YouTube rămâne mărturie a talentului său documentaristic

Cu peste 8.000 abonați și conținând  peste 1.600 de videoclipuri, documentările efectuate de Dorin Bodea sunt o bibliotecă vizuală respectabilă și valoroasă în timp. Lucian Cozma, purtătorul de cuvânt ai Instituției Prefectului Arad, jurnalist și el, a scris pe pagina sa că „prin pasiunea lui a făcut cunoscute multe povești de viață ale unor oameni cărora, altfel, nu le-ar fi recunoscut nimeni eforturile și meritele: șoferii anilor 60-70-80 de pe camioanele de marfă ce deserveau unele unități economice din județ. Pe pagina de YouTube a lui Dorin Bodea se regăsește un adevărat conținut original, care nu trebuie să fie uitat.”


Odihnește-te în pace, Dorine!…
Colectivul redacției noastre transmite condoleanțe familiei îndurerate.


DATE PRIVIND ÎNMORMÂNTAREA:

Trupul neînsuflețit al lui Dorin Bodea este depus la Capela KUKI de pe Strada „Cocorilor”.
Primul priveghi se va oficia în această seară, de la ora 18.00, iar vineri, de la ora 14.00, va avea loc slujba de înmormântare în cimitutul „Pomenirea”.


 

Categorie: In memoriam, Știri
Etichete: arq.ro, Dorin Bodea, in memoriam, ziarist
Distribuie:
Articolul anterior
Sindicatul EUROPOL acuză: „Conducerile Ministerului Afacerilor Interne (MAI) din ultimii 8 ani doar s-au făcut că luptă împotriva traficului și consumului de droguri în România”
Articolul următor
Spike – surprins sărutându-se cu Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

hot bicicleta

Se mai și prind hoți de biciclete…

Bănuit de furt calificat, identificat În urma investigațiilor efectuate de polițiștii orașului Chișineu-Criș a fost identificat un bărbat de 36 de ani, din localitate, care, la data de 23 septembrie…

UTA Official App

UTA Official App
DOWNLOAD