Ele sunt campioanele CSM Arad la Gimnastică Ritmică și vor să vă roage ceva! 🙂

gimnastica1
Distribuie:

 

„Acești copii, și alții ca ei, merită șansa de a fi promovați ca și exemple – pentru că sportul e sănătate, pentru că avem nevoie de viitori adulți sănătoși psihic și fizic… pentru că exact acest tip de copii reprezintă viitorul așa cum ni-l dorim!” – este mesajul pe care părinții fetițelor de la secția de Gimnastică Ritmică a CSM Arad țin să-l facă public, în speranța că focalizarea publicului de media pe performanțele acestor junioare mici le vor ajuta să devină… și mai performante.
Așa cum merită, de altfel.

În perioada 1-3 iulie, are loc la Arad Campionatul Național de Gimnastica Ritmică pentru junioare mici. Orașul nostru va fi gazda a peste 100 de copii – desigur, însoțiți de antrenori și părinți.
„Ne dorim să organizăm un eveniment pentru arădenii iubitori de sport și de frumos din acest oraș. Pentru a fi posibil acest lucru, avem nevoie de implicare din partea tuturor celor care doresc să ne ajute să promovăm  grația, mișcarea și frumosul” – este apelul pe care părinții, la un loc cu copiii implicați, îl lansează public.
Evenimentul este promovat și pe o pagină dedicată, pe Facebook. 

Fetele clubului CSM Arad îndrumate de antrenoarele Daniela Chiriac si Tatiana Novikova vă așteaptă încrezătoare suportul și  doresc  să participați în număr cât mai mare la evenimentul ce se va desfășura în primele zile ale lui iulie la Sala Polivalentă.

Cum pentru a se putea organiza acest eveniment, dăruirea micuțelor gimnaste și implicarea părinților nu sunt suficiente, lansăm public un apel către cititorii noștri și, prin ei, către toți cei care ar putea contribui cu sponsorizări. Persoanele de contact sunt: Marin Florina (0730.018.304), și Andresz Alina (0740.059.190).

 

Categorie: Sport
Etichete: campionatul national de gimnastica ritmica, csm arad, gimnastica ritmica, sponsorizare
Distribuie:
Articolul anterior
„Bătălia de la Pilu” – țigani versus polițiști – s-a lăsat cu trei arestări de căciulă. Clanul Căciulă
Articolul următor
[NOU – ACTUALIZARE] Descarcă aplicația Critic Arad – acum și pentru iPhone și iPad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

uta

UTA SECOND HAND!

UTA – FC VOLUNTARI: 0-0 UTA (antrenor Mircea Rednic): Iacob- Diogo (46 Ofosu), Stolnik, Benga, Abeir – Freitas, Mihai (71 R. Pop) – Stahl, Fabry, Micovschi (71 Marku) – Cooper…
Liga 4

LIGA 4 ARAD – Meci cu meci, pe scurt

Cotoc – eliminat de două ori!  Rezultatele etapei a 6-a Victoria Zăbrani – Athletico Vinga 2-1 Benescu 23, Costea 38 – Ghergar 34 * Cleuță (Zăbrani), a fost eliminat în min.62…

UTA Official App

UTA Official App
DOWNLOAD