Eusebiu Pistru: „ PMP lansează o platformă în care cetăţenii pot să transmită soluțiile și recomandările lor, iar cele mai bune o să fie transpuse în proiecte de lege în Parlament”

pmp
Distribuie:

 

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

 

PMP lansează platforma www.solutiata.ro în care cetăţenii pot să transmită soluțiile și recomandările lor, iar cele mai bune urmând să fie transpuse în proiecte de lege în Parlament

„PMP vine cu o invitaţie către români. Ne dorim ca dumneavoastră să veniţi cu soluţii pe care decidenţii politici să le aplice astfel încât să trecem mai ușor prin această criză care după cum vedem continuă și este generată de această pandemie a COVID-19. Mai multe domenii de activitate ale statului sunt paralizate, aproximativ o treime din economie a fost afectată și în momentul de faţă foarte mulți români sunt bulversaţi de faptul că nu ştiu ce se va întâmpla mâine, peste o săptămână sau în următoarele lunii din acest an. De aceia PMP va prelua cele mai bune recomandări pe care le vor transmite românii şi vom încerca să le transformam în iniţiative legislative”, a spus Eusebiu Pistru, deputat PMP.

Totodată „PMP mai are o serie de propuneri cum ar fi: un pact naţional pe sănătate, adoptarea în Parlament a proiectului privind înfiinţarea celor 8 spitale regionale, alocarea a 0,5% din PIB pentru cercetare medicală, investiţii în irigaţii și extinderea reţelei de gaze către populaţie”, a încheiat deputatul PMP Arad, Eusebiu Pistru.

Deputat, Eusebiu PISTRU

 

Categorie: Politice
Etichete: deputat PMP Arad, Eusebiu Pistru, platformă, PMP, www.solutiata.ro
Distribuie:
Articolul anterior
Mihai Fifor: „ Prin modificările făcute proiectului de lege privind starea de alertă, PSD a eliminat achizițiile netransparente, abuzurile și angajările pe pile promovate de PNL”
Articolul următor
Măsuri privind desfăşurarea activităţii Tribunalului Arad începând cu data de 18 Mai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie