FESTIVALUL HIPPIE DE LA BULCI se va organiza (dacă se va organiza în acest an) din FONDURI PRIVATE. Organizatorii au solicitat C.J. Arad să REALOCE BANII către Spitalul Județean

bulci fest 1
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Co-organizatorii festivalului de la Bulci îi solicită președintelui CJA să realoce către Spitalul Județean banii publici destinați evenimentului

Co-organizatorii privați ai festivalului de la Bulci îi solicită lui Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, ca toate fondurile pentru ediția din acest an prevăzute de Centrul Cultural Județean Arad, în calitate de co-organizator al manifestării, să fie dirijate spre Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, pentru a fi folosite în contextul luptei cu noul coronavirus.

„Credem că este în interes public imediat un asemenea gest și, de asemenea, în spiritul care guvernează acest festival. De aceea îi solicităm președintelui Consiliului Județean ca toate fondurile publice prevăzute pentru ediția din 2020 să fie redirecționate spre Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad”, a declarat jurnalistul Orlando Toader, reprezentantul societăților private care contribuie de peste un deceniu la organizarea festivalului de la Bulci.

De remarcat, că acest lucru nu însemnă că ediția din acest an a festivalului nu va avea loc. Dacă situația o va permite, vom organiza ediția din 2020 exclusiv din fonduri private”, a subliniat Orlando Toader.

De remarcat, că între agenții privați care contribuie an de an la reușita festivalului se regăsesc SC Selin’s SRL, SC Filip SRL, SC Laura Flowers SRL, Bergenbier, Taverna Pecicană, SC Elecon Plus SRL, SC Eastern Technology SRL, Von Meister, Port Arthur, SC Touchart SRL, NewsAr Press, Port Arthur etc.

Arad, 8 aprilie 2020  

Categorie: Știri
Etichete: Bergenbier, festivalulu de la Bulci, Iustin Cionca, NewsAr Press, port arthur, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, SC Eastern Technology SRL, SC Elecon Plus SRL, SC Filip SRL, SC Laura Flowers SRL, SC Selin’s SRL, SC Touchart SRL, Taverna Pecicană, Von Meister
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] ISU Arad a trimis, la solicitarea D.S.P., trei ofițeri cu experiență în managementul de nivel operațional pentru a-i ÎNVĂȚA și ASISTA pe politruci CUM SE NUMĂRĂ ȘI RAPORTEAZĂ CORECT MORȚII!
Articolul următor
Laboratoarele veterinare acordă suport și fac testări pentru coronavirus SARS-Cov-2 în judeţul Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie