Florin Piersic a fost operat de urgență după un spectacol în Cluj

florin piersic
Distribuie:

Marele actor Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, în urma unor complicații de sănătate survenite după un spectacol recent.


Conform informațiilor obținute de foaiatransilvana.ro, intervenția chirurgicală a avut loc în 29 aprilie, și a fost necesară din cauza unei infecții la nivelul unuia dintre genunchi. Procedura a fost efectuată de către medicul ortoped Claudiu Chitea, iar actorul se află în prezent internat în Secția de Ortopedie a spitalului.

De-a lungul unei cariere impresionante, Florin Piersic a încântat publicul cu numeroase roluri memorabile, inclusiv cel din serialul TV „Un august în flăcări“, interpretarea haiducului Pintea și prezența sa în comedia romantică „Eu, tu și Ovidiu“, sub îndrumarea regizorului Geo Saizescu. De asemenea, este remarcabilă seria de filme în care a portretizat personajul Mărgelatu, un justițiar pașoptist, începând cu „Drumul oaselor“ (1980), în regia lui Doru Năstase.

În aceste momente, comunitatea artistică și admiratorii lui Florin Piersic își exprimă gândurile și urările de însănătoșire rapidă pentru marea sa legendă a scenei românești, dorindu-i o recuperare completă și întoarcerea la starea de bine cât mai curând posibil.


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: Cluj, Florin Piersic, operatie
Distribuie:
Articolul anterior
Un bărbat din Timișoara s-a aruncat de la etaj după ce și-a luat adio de la vecină
Articolul următor
Proiect expozițional la Complexul Muzeal Arad | Pompierii arădeni – istorie și identitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie