Florin Tripa: „Cetățenii din Ineu au de suferit din cauza nepăsării celor de la Compania de Apă“

foto comunicat tripa 5 august 2019
Distribuie:

 

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – PSD ARAD]

Florin Tripa: „Cetățenii din Ineu au de suferit din cauza nepăsării celor de la Compania de Apă“

 

Orașul Ineu suferă de ani de zile din cauza calității proaste a apei potabile, dar niciun factor de decizie la nivel județean nu s-a implicat pentru rezolvarea situației. În ciuda reclamațiilor zilnice transmise de cetățeni către Compania de Apă Arad, apa de la robinet are în continuare aceeași culoare ciudată și un miros care o face nepotabilă.

„Zilnic sunt probleme cu apa așa-zis potabilă pe care o livrează la Ineu cei de la Compania de Apă, societate care încasează sume enorme de la ineuani dar oferă servicii de proastă calitate. Cetățenii au făcut nenumărate sesizări către Compania de Apă cu privire la situația de la Ineu, e plin facebook-ul de exemple, cu fotografii cu apa gălbuie (uneori chiar neagră) care curge la robinet și pentru care compania încasează sume enorme.

Din păcate, toate aceste sesizări au rămas fără niciun răspuns, iar cei de la Compania de Apă ne dovedesc că această societate cu peste o mie de angajați funcționează în beneficiul PNL și în disprețul arădenilor. Locuitorii din Ineu au ajuns la capătul răbdării, iar autoritățile trebuie să găsească o soluție imediată, pentru că apa de la robinet nu e bună nici de băut, nici pentru mâncare, dar nici măcar pentru a spăla rufele. Voi iniția un dialog cu administrația locală, cu domnul primar Abrudan şi consilierii locali, pentru ca împreună să găsim o soluție de rezolvare a problemei. De asemenea, voi sesiza Garda de Mediu, Direcția de Sănătate Publică, pe cei de la Sanepid, pentru că nesimțirea domnilor de la Compania de Apă este de neacceptat. Cei de acolo au salarii de zeci de mii de lei lunar, inclusiv din banii cetățenilor din Ineu, dar sunt total dezinteresați de problemele celor care le asigură traiul de zi cu zi. Este o atitudine tipic pedelistă, care trebuie să înceteze, iar cei de la Compania de Apă să revină la scopul pentru care funcționează societatea, adică asigurarea unor servicii de calitate pentru cetățeni“, declară deputatul PSD Florin Tripa.

 

Biroul de Presă al PSD Arad

 

Categorie: Știri
Etichete: apa potabila, Compania de Apa Arad, deputatul PSD, Direcția de Sănătate Publică, Florin Tripa, garda de mediu
Distribuie:
Articolul anterior
Veste tristă de la Cluj: George Țucudean se gândește la retragerea din activitatea sportivă!
Articolul următor
Un portbagaj de „Marlboro” și „Ashima” descărcau doi băieți în Piața Mică… sub privirile interesate ale jandarmilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie