Florin Tripa: „Compania de Apă disponibilizează oamenii care muncesc, ca să facă loc clientelei liberale“

florin tripa
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Compania de Apă Arad a început un amplu proces de disponibilizare, la finalul căruia, aproximativ 200 de persoane își vor pierde locul de muncă. Deputatul PSD Arad Florin Tripa atrage atenția asupra faptului că, în loc să curețe compania de membrii PNL, cei din conducere au optat pentru disponibilizarea persoanelor care muncesc.

„Avem nenumărate semnale privind neregulile care stau la baza disponibilizărilor de la Compania de Apă Arad, unde se aplică principiile defunctului PDL. Se dau afară oameni care muncesc, în timp ce clientela PDL-PNL, care taie frunze la câini prin birourile companiei, stă în continuare pe salarii grase și nu are nicio problemă.

Într-o viitoare ședință a Consiliului Județean Arad, colegii mei vor cere o situație exactă a acestei acțiuni, care pare mai degrabă o executare a angajaților incomozi, a celor care nu pupă mâna liberală din fruntea orașului sau județului și mai puțin una legată de competență, eficiență și așa mai departe. Vrem să vedem și noi care sunt criteriile ce stau la baza acestor disponibilizări, dacă există o analiză pertinentă în urma căreia să se fi luat decizia ca unul sau altul dintre angajați să fie pus pe liber, în timp ce alții să rămână în cadrul societății, deși nu au obiectul muncii, fiind recomandați doar de calitatea de membru de partid sau de prieten al liderilor PNL Arad sau șefilor Companiei de Apă.

Totodată, solicit public Inspectoratului Teritorial de Muncă să verifice situația de la Compania de Apă, să analizeze plângerile depuse de angajați, neregulile sesizate de aceștia și să ia măsurile necesare pentru ca legea să fie respectată, în cadrul acestei societăți cu capital public“, declară deputatul PSD Arad Florin Tripa.

Biroul de Presă al PSD Arad

 

Categorie: Politice
Etichete: Compania de Apa Arad, deputatul PSD Arad Florin Tripa, disponibilizare, PNL Arad, PSD Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Dacă vrei să vezi UNDE-S PISTOALELE, UNDE-S PUMNALELE: „Festivalul medieval – o încercare de restaurare și reconstituire istorică” – TREI ZILE în care te poți transforma într-un CAVALER din anul 1000 [PROGRAM]
Articolul următor
UTA vrea aportul suporterilor la meciul cu Mioveni

1 comentariu. Leave new

  • Îmi doresc din toată inima sa se schimbe ceva in țara asta , dar nu se va schimba niciodată . Domnule , in țara asta e politicul și atât , nimic altceva . Nu exista ca intr-o instituție de stat sa fie pus un om cu cap , un om deștept , sa conducă , decât dacă e cu vreun partid politic . După ce doamne sa mergem la votari ? Întreb și eu . Sa punem alți hoți la putere ? România asta o sa rămână o țara de oameni prosti si inculți ca așa se vrea , nu ca așa e țara . :(((

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie