Fost președinte al UTA: „Stadionul poate fi finalizat în toamna lui 2018, dacă clasa politică se ține de cuvânt”

marin lupas clm
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Stadionul Francisc Neuman este demolat de 3 ani de zile, iar noile amenajări riscă să împingă termenul de finalizare și mai mult în viitor. Marin Lupaș consideră că disputele politicianiste nu își au locul în viitorul UTA-ei, iar votul și asumările făcute în Consiliul Local ar trebui să grăbească acest proiect întârziat de modernizare a arenei principale a Aradului.

„Le-am cerut vineri atât primarului Falcă, cât și reprezentanților PSD să își asume ferm în fața arădenilor faptul că prin trecerea stadionului UTA în administrarea CNI nu se vor înregistra întârzieri suplimentare și nici dispute politice de natură să blocheze sau sa amâne nedefinit lucrările, așa cum s-a întâmplat în cazul pasajelor sau cum vedem în cazul CET”, declară consilierul independent.

Lupaș este de părere că și pentru acest proiect ar trebui să existe o maximă responsabilitate din partea întregii clase politice arădene. Disputele electorale nu își au locul la UTA.

„În urma intervenției mele, primarul actual și-a asumat darea în folosință a stadionului în toamna anului viitor, urmând ca Primăria și CNI să lucreze în paralel la porțiunile lor de lucrări. Sper că acest aspect să fie exact așa, să nu ne trezim peste câteva luni că nu avem baza legală și la stadion nu mai lucrează nimeni! Consilierii PSD au spus că nu pot vorbi in numele colegilor lor, parlamentari sau din Guvern. Știu că nu e vorba de numiri în funcții publice, dar îi rog să facă un efort și să vorbească totuși pentru UTA pentru a-și asuma la rândul lor bunul mers al proiectului de reconstruire a stadionului Francisc Neuman”, atrage atenția Marin Lupaș.

„Dacă ar sta în puterile mele, aș lua acele decizii ca să terminăm stadionul cât mai repede pentru că oricum mari lucruri nu se mai pot îndrepta în privința proiectului, mă refer la instalația de nocturnă sau capacitatea mai mare, iar tot proiectul a fost de la început bugetat la nivel local. E de bun augur orice ajutor ca să putem face altceva cu banii locali, dar nu la prețul unor noi amânări cauzate de dispute politicianiste”, mai spune fostul predeședinte al UTA.

Categorie: Știri
Etichete: comunicat de presa, Falca, Marin Lupas, stadion, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
O remiză echitabilă: Todea aduce un punct la Arad. Sportul Snagov – UTA 0 – 0
Articolul următor
[BASCHET] Calificare în cupă a fetelor de la FCC ICIM Arad după două meciuri dramatice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie