[FOTO] Doi stiliști de TOP au predat un seminar de ESTETICĂ în fața copiilor și adolescenților de la Școala de Modeling „ANGELS”

angel models 1
Distribuie:

Într-un decor elegant și relaxat, la sfârsitul acestei săptămâni, a avut loc seminarului „Sfatul oferit, ajutor desăvârșit” desfășurat la salonul Biu Piu din Arad, susținut de make-up artistul Diana Redei și hair stylist-ul Cătălin Brie, unde cursanții Școlii de Modeling Angels cu vârsta cuprinsă între 4 și 18 ani, au învățat despre cum pot să-și păstreze și să-și pună în valoare frumusețea naturală. 

La evenimentului de frumusețe, Catalin a vorbit despre pașii care trebuie urmați pentru îngrijirea părului și regulile de bază pentru păstrarea sănătății podoabei capilare, arătând cum se pot obține diferite coafuri,  urmând cațiva pași simpli. Diana a vorbit despre noțiuni de igienă și îngrijire a pielii specifice copiilor si adolescenților, dar și despre machiajul corect(sau lipsa lui) pentru diferite  perioade de vârstă, realizând spre bucuria fetelor și o demostrație de machiaj profesional.

Seminarul face parte din programa dezvoltată de agenția Angels Events Models, privind educația estetică a cursanților din cadrul școlii de modeling organizat de aceasta, cu ajutorul specialiștilor. În următoarea perioadă va avea loc partea practică, cursanții urmând să participe la ședințe foto și prezentări de modă.

Categorie: Știri
Etichete: Angels Events Models, Cătălin Brie, Diana Redei, moda arad
Distribuie:
Articolul anterior
Fii ATENT ce probleme au aleșii noștri: Ovidiu Moșneag n-are treabă cu AVIOANELE de pe Aeroportul Arad căruia îi e aproape director – ci cu O CÂRTIȚĂ!
Articolul următor
UTA – CS Afumați 2 – 1. Buia, Bodea și Hilistei – eroii acestui succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie