FRATRICID la Neudorf, la beție, pentru moștenire. Procurorul de caz: „Am stat toată noaptea cu el la audieri; nici măcar un moment nu a avut sentimentul de regret față de comiterea faptei”

fratricid neudorf
Distribuie:

Tragedia s-a consumat în noaptea de sâmbătă 11 spre duminică, 12 martie, în satul Neudorf (comuna Zăbrani), în incinta casei din fotografie.


După miezul nopții, alertat de scandal, un vecin a sunat la 112, la fața locului intervenind o ambulanță, polițiștii de la Lipova și criminaliștii de la Arad. Aceștia l-au găsit pe bărbatul în vârstă de 39 de ani fără suflare, fratele său mai mare recunoscând… mândru de ce-a făcut… că este cel care l-a ucis, într-o bătaie cruntă, cu pumni, picioare și bâte-n cap.

Pavel Palcu, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad care se ocupă de caz este cel care spune că autorul crimei și-a recunoscut fapta și nu pare să regrete ce a făcut.

„A fost o dispută pentru avere, între doi frați. Unul dintre ei nu era mulțumit de comportamentul celuilalt. Cel de 46 de ani i-a aplicat foarte multe lovituri fratelui său de 39 de ani, pe motiv că acesta ar fi putut moșteni averea. Criminalul a spus că nu regretă nimic. Am stat toată noaptea cu el la audieri, nici măcar un moment nu a avut sentimentul de regret față de comiterea faptei. A spus că nu regretă, a zis că fratele său și-a meritat soarta”, a precizat procurorul.


Vizitați de presă, vecinii spun că „Ilă și Petre se certau frecvent pe fondul consumului de alcool”

Fosta soacră a bărbatului care și-a omorât fratele povestește că acesta a mai  avut episoade de violență și în trecut. „Problema a fost alcoolul. Eu m-am înțeles bine cu el, mă ajuta, dar nu s-a înțeles cu nimeni din familia lui. A fost un copil foarte bun, harnic, cu omenie, dar băutura l-a stricat. Îmi pare foarte rău pentru el, e tatăl nepoților mei, dar ăsta e adevărul, băutura l-a stricat.”

Criminalul a fost reținut pentru 24 de ore și este în curs de arestare, cu mandat din partea judecătorului.


[ACTUALIZARE] – ORA 10.30 – Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru infracţiunile de violenţă în familie şi omor calificat.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ramona Lungu, a declarat luni că suspectul a fost arestat duminică după-amiază şi că şi-a recunoscut fapta.

„Pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri legate de moştenire, inculpatul în vârstă de 46 de ani i-a aplicat fratelui său de 39 de ani mai multe lovituri cu pumnii, picioarele, cu o bâtă şi un borcan spart, provocându-i victimei multiple leziuni care au condus la deces. Potrivit concluziilor preliminare ale Serviciului de Medicină Legală Arad, moartea a fost violentă şi a fost cauzată de politraumatism cu componente cranio-cerebrale, toracice şi abdominale“, a declarat Ramona Lungu.


 

 

Categorie: Știri
Etichete: fratricid, Neudorf (comuna Zăbrani), parchetul de pe langa tribunalul arad, procuror pavel palcu
Distribuie:
Articolul anterior
Contractul de salubrizare pentru Zona 1 se va încheia tot cu RETIM, pentru o perioadă de 12 luni [VEZI TARIFE]
Articolul următor
Consiliul Județean vrea să preia de la Ministerul Sportului Bazinul Delfinul, Sala Polivalentă și baza sportivă „Abel”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie