FRF şi CJA şi-au propus să sprijine fotbalul din ligile inferioare. Burleanu a discutat cu Falcă şi cu Cionca despre „identificarea unor proiecte comune”

cja cov scaled
Distribuie:

 

Iustin Cionca, președintele CJ Arad: „Consiliul Județean se va implica în sportul de masă”

Consiliul Judeţean Arad, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal, va demara un proiect prin care fotbalul din ligile a patra, a cincea şi a şasea va fi sprijinit din punct de vedere logistic şi financiar. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bîlcea, împreună cu consilierii judeţeni Ovidiu Moşneag şi Răzvan Cadar au fost mandataţi parteneri ai Asociaţiei Judeţene de Fotbal pentru a implementa acest proiect. Proiectul va fi sprijinit financiar de administraţiile locale, prin acoperirea necesarului pentru echipele de seniori și grupele de copii. Programul va începe din anul 2017.

Proiectul a fost prezentat preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, de către Iustin Cionca preşedintele Consiliului Judeţean Arad şi de către primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, în cadrul unei vizite pe care preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a desfăşurat-o la Arad. „Am discutat cu preşedintele Consiliului Județean şi cu primarul în vederea identificării unor proiecte comune, astfel încât să putem sprijini echipele de fotbal la nivelul ligilor a patra, a cincea, a şasea. În urma unor discuţii s-au evidenţiat câteva lucruri foarte importante, cum ar fi necesitatea investiţiilor in infrastructură. Mă bucur foarte mult că avem reprezentanţi ai administraţiilor foarte dedicaţi dezvoltării fotbalului”, a subliniat Răzvan Burleanu.

„Ne dorim un sprijin mai mare pentru fotbalul juvenil, pentru că soluţia unei reconstrucţii vine de la copii şi juniori. Consiliul Județean se va implica în sportul de masă, o spun fără ezitare și fără echivoc, pentru a asigura tinerilor baza materială necesară, sprijinul de care au nevoie centrele de copii. În polii de dezvoltare din județ, acolo unde autoritățile locale au intenția să investească și ele în dezvoltarea și popularizarea fotbalului, a sportului, în general, la nivelul copiilor, Consiliul Județean va aloca fonduri. Ne dorim ca Aradul să fie un loc unde copiii talentați să aibă posibilitatea să se exprime”, a declarat, la rândul său Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

La întâlnire au participat şi alţi reprezentanţi implicaţi în fenomenul fotbalistic, reprezentanţi ai unor cluburi şi administraţii locale.

Comunicat de presă

Categorie: Știri
Etichete: CJA, fotbal, ligi inferioare, proiect, razvan burleanu
Distribuie:
Articolul anterior
Turcia – scurt istoric, cu bilanț, al unui puci prevăzut
Articolul următor
Despre derapajul social al sistemului penitenciar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie