Gheorghe Seculici: „Partidele arădene să facă front comun pentru Arad!”

poza ccia arad
Distribuie:
[COMUNICAT DE PRESĂ]

Este nevoie de o colaborare între toate partidele parlamentare arădene, pentru marile proiecte locale, susține arhitectul Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

Este vorba despre proiectele Aradului, ale administrațiilor publice din județ și ale Camerei de Comerț, nu doar ale unui partid sau altul, fiindcă ele vor ajuta toți arădenii să își îmbunătățească viața.

De aceea, nu trebuie lăsată doar o mână de oameni să lupte pentru ele, chiar dacă postura de arbitru critic, de pe marginea terenului, poate părea mai confortabilă.

„Diferența dintre Arad și Bihor ori Arad și Timișoara este că acolo luptele politice se opresc
atunci când vine vorba despre marile proiecte ale județului sau municipiului. Așa au ajuns acele municipii sau județe un reper național.

Și la Arad se muncește mult, dar mai izolat, iar asta în perspectiva  <rotativei guvernamentale> preconizată pentru primăvara anului viitor prin perspectiva proiectelor cu finanțare națională.”, a precizat arhitectul Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

Gheorghe Seculici a precizat că partidele trebuie să facă front comun și în jurul Camerei de Comerț,

care reprezintă mediul de afaceri, în condițiile unei legislații ostile și chiar descurajatoare. Având în vedere perioada dificilă prin care trece toată țara, acesta cere partidelor parlamentare din Arad să se reunească în jurul marilor proiecte arădene finanțate prin ministere sau companii naționale, ori derulate prin Camera de Comerț și complexul Expo Arad, să le asume ca proiecte de interes comun și să pledeze împreună pentru ele la București, ca finanțarea lor să fie asigurată.

„Competiția între partide trebuie să fie pe proiectele viitoare ale Aradului, iar cele în derulare să le vedem realizate. Să învățăm din modelele din jurul nostru!”, a declarat Gheorghe Seculici.

Biroul de presă al CCIA

Categorie: Știri
Etichete: Camera de Comerț Industrie și Agricultură Arad, Gheorghe Seculici, partide politice
Distribuie:
Articolul anterior
Accident rutier cu o victimă încarcerată, la ieșirea de pe A1 spre Zădăreni. Actualizare: femeia este la spital
Articolul următor
Black Friday la Glasspandoor – Vezi ce surprize te așteaptă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

whatsapp image 2024 04 15 at 10.36.39 1

Weekend cu acțiuni ale polițiștilor, în județul Arad

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii arădeni au desfășurat mai multe acțiuni preventive, pentru impunerea respectării legislației rutiere și descurajarea fenomenului infracțional. Au fost sancționate contravențional 115 persoane, 5 permise de…
contrabanda tigari

[ACTUALIZARE 4] Soluție DEFINITIVĂ pronunțată de Curtea de Apel Timișoara în cazul „celor 21 de contrabandiști de țigări” cu care DIICOT Arad „aburește justiția” de 4 ani încoace. ACHITĂRI, pedepse cu suspendare și bani dați înapoi inculpaților!

Sentințele, destul de „blânde”, chiar dacă nu sunt definitive, răspund la probabil cea mai importantă întrebare pentru „omul de rând”: MERITĂ SĂ TE BAGI ÎNTR-O COMBINAȚIE CU ȚIGĂRI? Citite în…