Glad Varga (PNL): „Ecologizarea – o prioritate pentru tinerii liberali arădeni”

tnl arad
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Tinerii liberali arădeni au inițiat o campanie de ecologizare și curățenie în mai multe localități din județul Arad. Aceștia vor planta câteva sute de copaci și vor face curățenie în mai multe zone, pentru început în localitățile Ghioroc, Curtici, Macea.

Campania de ecologizare, „Fii activ, trăiește sănătos” este o invitație adresată tuturor tinerilor și a celor care se simt să se implice pentru a face localitățile mai frumoase, mai sănătoase.

„În calitate de parlamentar am inițiat proiecte legislative pentru protejarea mediului și numeroase campanii de ecologizare. Consider că implicarea tinerilor în astfel de acțiuni este o prioritate și o necesitate pentru ocrotirea mediului, dar și pentru un stil de viață sănătos.  Să nu uităm că prin protejarea mediului, ne protejăm pe noi înșine!”, a spus deputatul Glad Varga, președintele TNL Arad.

„Este o invitație la acțiune, pentru un mediu sănătos, pe care o adresăm tuturor. Suntem tineri și liberali și credem că avem energia și dorința de a schimba lucrurile în bine, de a da exemple pozitive, de a mobiliza arădenii pentru a avea în jurul nostru un mediu îngrijit”, a spus Bogdan Faur, prim-vicepreședinte TNL Arad.

„Chemăm toate persoanele care se consideră active la acțiunile de curățenie de primăvară. Putem constata în discuțiile cu arădenii și pe rețelele de socializare că foarte mulți oameni sunt interesați de ecologizare, mulți dintre cei care se exprimă cred că ar dori să facă ceva concret dar poate lipsește cadrul adecvat. Noi îi încurajăm pe arădeni să ni se alăture, să arate spirit civic și implicare”, a declarat Patricia Dinga, președinte executiv TNL Arad.

„Ecologizare prin plantarea unor pomi este o acțiune cu efect pe termen lung. Suntem cu toții revoltați de defrișările ilegale, de distrugerea mediului într-un mod iresponsabil. Noi suntem deciși să mergem mai departe de a constata că ceva nu este în regulă, ieșim să plantăm pomi în anumite zone, în parteneriat cu administrațiile locale. Îi invităm alături de noi pe toți cei care vor să treacă de la vorbe la fapte”, a spus Bogdan Noghiu, secretar general TNL Arad.

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

 

Categorie: Știri
Etichete: Bogdan Faur, Bogdan Noghiu, Curtici, ghioroc, Macea, Patricia Dinga, președinte executiv TNL Arad., prim-vicepreședinte TNL Arad., secretar general TNL Arad
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] DEZASTRU! Piața „Aurel Vlaicu” de la Lebăda a ars TOTAL!
Articolul următor
Șoimii Lipova smulg un punct în ultimul minut la Sibiu. Vezi rezultatele LIGII a III-a de FOTBAL

2 comentarii. Leave new

 • Aaa, e vorba de spații verzi. Credeam că vreți să scăpați de gunoaiele din partid. Credc că n-ar mai fi rămas aproape nimeni…

  Răspunde
 • avatar of virgil florea
  Virgil Florea
  18 martie 2018 23:08

  Ăștia săracii, par a fi scoși din turtă dulce. Din aia spânzurată cu o ață în chioșcurile din fața primarelui. Adică vor copaci pentru că nu văd pădurea din cauza lor. Nu mai bine i-ar transplanta pe cei de pe trotuare unde sunt deja bine betonați? Că sunt vreo câțiva. Și treaba cu ecologizarea să o mai amâne până după altă vreme cu lucruri bine făcute. Că poate nu-și vor găsi un slogan mai de doamne-ajută. Le-aș da eu unul, infinit mai bun, dar costă bani și anticipând din ce categorie pot veni banii, renunț a le mai face vreo ofertă.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie