Glasspandoor: De Crăciun suntem mai buni…

campanii-glasspandoor
Distribuie:

Anul 2022 a fost și este un an în care Glasspandoor s-a implicat activ în foarte multe proiecte, majoritatea alături de minunatul ONG „Cetatea Voluntarilor Arad”, care ne-a oferit oportunitatea de a fi o mână de ajutor societății. Am dat și vom da în continuare, iar luna aceasta ne-am propus să o facem alături de voi.

Decembrie este luna în care ne lăsăm purtați de magia sărbătorilor și suntem mai darnici, poate mai buni decât în restul anului. Din păcate, nu toți sunt la fel de norocoși, iar perioada Crăciunului arată diferit pentru cei din jurul nostru. Masa caldă cu familia și bradul nu sunt accesibile pentru toată lumea, nici în familiile mai puțin norocoase, nici în unele spitale… motiv pentru care am decis să schimbăm pe cât putem această realitate sumbră și să împărtășim bucuria și căldura sărbătorilor cu restul, să fim Moș Crăciun alături de voi.

glasspandoor campanii decembrie

Ce ne-am propus?

Am gândit trei campanii foarte simpatice, prin care să simțiți bucuria de a dărui mai mult decât un zâmbet celor mai puțin norocoși. Așadar, vă anunțăm oficial că sania lui Moș Crăciun a pornit la drum cu:

  1. Redirecționarea a 1% din vânzările aferente lunii decembrie la Glasspandoor către proiectul “Împreună pentru Secția de pediatrie 1 a Spitalului Județean Arad”

Dacă ți-ai propus să renovezi locuința prin schimbarea tâmplăriei PVC ori poate prin achiziționarea unei noi canapele, este bine să știi că vei contribui în mod direct la renovarea secției de pediatrie a Spitalului Județean din Arad și că ne ajuți să transformăm un vis în realitate. Fiecare achiziție pe care o vei face de la Glasspandoor în decursul lunii decembrie va fi o donație pentru un viitor mai bun!

glasspandoor spital

Spitalul Județean din Arad nu este în cea mai fericită condiție, iar fiecare dintre noi știm asta.

Paturile metalice și uzate, aparatura veche și atmosfera rece nu creează un mediu primitor pentru adulți, cu atât mai puțin pentru copii. Anul trecut ne-am implicat în renovarea secției de Radiologie, iar rezultatul a fost surprinzător, poate chiar SF pentru țara noastră. Am stabilit un etalon pentru orice spital din România, fie el și privat, motiv pentru care toată truda arădenilor alături de Cetatea Voluntarilor a fost răsplătită la „Gala Societății Civile”, unde am câștigat împreună locul 2.

Pentru 2023 ne-am propus să renovăm complet și secția de Pediatrie, iar tu poți să ajuți! Suntem împreună pentru un viitor mai bun.

  1. Campania „Dăruiește unui om mai puțin norocos” – Ediția 2

Am ajuns la a doua ediție dintr-un proiect de suflet, când dăruim acolo unde este cea mai mare nevoie. Vă puteți implica direct prin donarea unor lucruri noi sau în condiții optime care pot fi folosite de cei mai puțin norocoși. Puteți dona absolut orice, există mereu nevoi, iar aprecierea lor este o infinitate de recunoștință.

glasspandoor campanie

Cum puteți participa?

Alegeți produsele pe care doriți să le donați, fie ele jucării, haine sau electrocasnice și ambalați-le frumos. Vă rugăm să țineți cont de starea obiectelor, pentru că nimeni nu își dorește să primească haine rupte sau jucării defecte.

Pe cutie sau ambalaj, notați câteva detalii legate de conținutul pachetelor și de cine ar putea fi folosite obiectele. În cazul hainelor, de exemplu, specificați pentru ce sex sunt potrivite și ce mărime au. Ne va ajuta să le distribuim în așa fel încât fiecare suflet să se bucure de ele și să îi fie utile.

Veniți cu ele în unul dintre sediile Glasspandoor între 2-20 decembrie, unde vă așteptăm conform programului din magazin. Dacă tot ne treceți pragul, nu veți pleca doar cu sufletul încărcat de emoție, ci și cu o diplomă care să vă caracterizeze. O diplomă pentru un “om cu suflet bun”.

Între 22 și 23 vom începe distribuirea pachetelor și vă invităm să ne urmăriți pe social media, unde vom împărtăși emoția pe care ați creat-o. Un dar de Crăciun pentru toți dintre noi, un dar pe care fiecare îl primește sub o altă formă!

Dacă tot ați trecut pe la Glasspandoor… atunci ar fi păcat să nu participați la tombolă!

  1. Campania de premii „Bradpandoor” – Ediția 2 

Iubim sărbătorile și amintirile plăcute… și suntem convinși că și voi! În plus, punem la bătaie extra-reduceri și premii pe lângă o experiență frumoasă.

Ce poți câștiga? 

bradpandoor

Ți-am pregătit o reducere de EXTRA 5% pe loc, care se poate cumula cu alte campanii sau reduceri, dar și o tombolă unde poți fi norocosul câștigător al unui voucher de 300, 500 sau 1000 de lei.

În perioada 2-23 decembrie te așteptăm în unul dintre showroom-urile noastre pentru a face o poză cu „Bradpandoor-ul” nostru. Ca să poți participa la tombolă, trebuie să postezi poza pe Facebook și să îți dai check-in la noi, apoi doar mai aștepți extragerea tombolei!

Vom anunța câștigătorul pe live, pe pagina de Facebook, pe data de 23 decembrie. Ce-ar putea fi mai frumos decât un voucher cu care să îți poți achiziționa ceva pentru căminul tău?

Sper că v-am făcut curioși și că sunteți dornici să participați alături de noi la campaniile care marchează luna decembrie.

Împreună suntem mai buni, mai puternici și… mai darnici. Anul acesta alege să fii Moș Crăciun și lasă o amprentă de fericire în viața unei persoane mai puțin norocoase, alege să transformi alături de noi secția de pediatrie din Spitalul Județean și zâmbește alături de Bradpandoor-ul nostru, care te răsplătește.

Te așteptăm în magazinele Glasspandoor: 
  • Județul Arad, Localitatea Zimandcuz, Nr.423C, 0374493030

Click aici pentru localizare exacta – https://bit.ly/3mg6CtO

  • Județul Arad, Municipiul Arad, Str. Ștefan Cicio Pop, Nr.19, 0374493030

Click aici pentru localizare exacta – https://bit.ly/34UGZKQ

  • Județul Arad, Localitatea Sebiș, Str.Păcii, Nr.63, 0374493030

Click aici pentru localizare exacta – https://bit.ly/3s9r3di

  • Județul Bihor, Localitatea Beiuș, Str. Horea, Nr.63, 0374493030

Click aici pentru localizare exacta – https://bit.ly/3IjEoId

  • Județul Bihor, Localitatea Oradea, Str.Ogorului, Nr.47A, 0374493030

Click aici pentru localizare exacta – https://bit.ly/3moxKHi

  • Județul Cluj, Localitatea Cluj-Napoca – Intrare in localitate 0374493030

Click aici pentru localizare exacta – https://bit.ly/3wkRwIa

Să încheiem anul cu bine, fiind fericiți și dându-le celor din jurul nostru o șansă la fericire! Glasspandoor vă urează sărbători fericite și multă pace, sănătate și înțelepciune! 

 

Categorie: Advertorial
Etichete: Bradpandoor, Cetatea Voluntarilor Arad, Glasspandoor
Distribuie:
Articolul anterior
„Vitezomanul Gică” a rămas fără permis pe Calea „Iuliu Maniu”, după ce a dublat viteza maxim permisă
Articolul următor
Eveniment caritabil: Expoziția BRAZI DE POVESTE LA MUZEU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie