Grefierii au pichetat Tribunalul Arad în semn de protest. A fost un gest sindical, de solidaritate cu colegii din toată țara

Distribuie:

 

„Grefierii din toată ţara îşi întrerup activitatea, vineri, între orele 10:00 – 13:00, fiind vorba de protest spontan în faţa sediilor instanţelor sau parchetelor, totoată un pichet având loc şi în Capitală, în faţa Ministerului Justiţiei”, anunţa Asociaţia Grefierilor din România.

La Arad, conform imaginii de la fața locului, grefierii au pichetat Palatul de Justiție timp de o oră – între 11:00 și 12:00.

„Pentru recunoaşterea, apărarea drepturilor şi intereselor categoriei profesionale a grefierilor, grefieri arhivari şi registratori, grefieri statisticieni şi grefierii documentarişti din cadrul instanţelor şi parchetelor de pe lângă acestea, întrerupem activitatea în data de 07.10.2016 între orele 10 – 13, prin protest spontan in toate oraşele din ţară, în faţa sediilor instanţelor sau parchetelor, atat grefieri de instanţe cât şi cei din cadrul parchetelor, simultan cu desfăşurarea mitingului la Bucureşti”, potrivit unui comunicat de presă al Asociaţiei Grefierilor din România remis presei naționale.

Citește mai mult depsre protestele la nivel național ale grefierilor pe Mediafax.  

 

Categorie: Știri
Etichete: Arad, grefieri, protest, Tribunalul Arad
Distribuie:
Articolul anterior
De azi, CET Hidrocarburi Arad a demarat probele pentru sistemul de încălzire în municipiu
Articolul următor
Poștașii arădeni au pichetat Prefectura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

baqcalaureat 2024 large

Încep probele de la BACALAUREAT 2024

Luni, 17 iunie, Bacalaureatul 2024 începe cu probele de competenţe. În județul Arad, un sfert dintre elevii care au terminat clasa a XII-a nu s-au înscris la Bacalaureat. Potrivit declarațiilor…