Idan Amedi, cunoscut pentru rolul lui Sagi din serialul Fauda, a fost rănit grav în timpul luptelor din Fâșia Gaza

idan amedi
Distribuie:

Actor celebru din serialul Fauda, rănit grav în luptele din Fâşia Gaza. Acesta îndeplinea serviciul de rezervă în cadrul corpului de geniu al armatei israeliene.

Idan Amedi, cunoscut pentru rolul lui Sagi din serialul Fauda, a suferit o intervenție chirurgicală după ce a fost rănit grav în timpul luptelor din Fâșia Gaza. Tatăl acestuia a confirmat informațiile, precizând că viața fiului său nu este în pericol. De asemenea, verișoara lui Idan Amedi, Ayelet, a făcut apel pe Instagram la publicul israelian să se roage pentru recuperarea lui Idan ben Tova (numele ebraic al actorului). „Se poate spune cu prudență că este în afara oricărui pericol vital. Adică, oamenii care ajung în condiții similare cu el, de cele mai multe ori reușesc să supraviețuiască unor astfel de răni”, a relatat un reporter de la Channel 12, citat de Times of Israel.

În vârstă de 35 de ani, Idan Amedi a fost rănit în timp ce îndeplinea serviciul de rezervă în cadrul corpului de geniu. Într-un mesaj transmis săptămâna trecută, când s-au împlinit trei luni de la izbucnirea războiului dintre Israel și Hamas, acesta spunea că el și colegii lui continuă să distrugă „locațiile de rachete cu rază scurtă de acțiune, locurile de lansare și facilitățile de comandă ale organizației teroriste Hamas”.

„Mă alătur fraților mei rezerviști și fac apel la politicieni, la toate mijloacele de informare în masă și la toată lumea: oricine nu are ceva bun de spus, pur și simplu să își închidă gura. Poporul din Israel trăiește”, a trasmis Idan Amedi.

Idan Amedi este cunoscut pentru rolul pentru care l-a avut în serialul de succes Fauda, disponibil pe Netflix, în care a dat viață personajului Sagi, soldat de profesie în trupele speciale israeliene.


Sursa/Foto: The Times of Israel


 

Categorie: Externe
Etichete: Fâșia Gaza, Idan Amedi, serialul Fauda
Distribuie:
Articolul anterior
Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Culturii Naționale cu spectacolul EMINESCU
Articolul următor
Voucherele educaționale, în valoare de 500 de lei, vor ajunge, în scurt timp, la destinatarii eligibili

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie