Ilie Cheșa | „Primul exemplu concret despre ce taxe voi elimina: TAXE ZERO pentru parcările din cartiere”

ilie chesa 1
Distribuie:

Ilie Cheșa a revenit cu primul exemplu concret despre ce taxe va elimina în cazul în care va fi ales primar al Aradului: „TAXE ZERO pentru parcările din cartiere”


În cadrul campaniei „TAXE ZERO în ARAD!”, Ilie Cheșa, candidatul PSD la funcția de primar al Aradului, propune eliminarea taxelor pentru parcarea mașinilor pe principalele artere din cartiere, cum ar fi Calea Aurel Vlaicu, Calea Romanilor, Strada Pădurii, Calea Iuliu Maniu, Strada Petru Rareș, Calea Victoriei, Calea Radnei etc., dar și pe străzile lăturalnice din cartiere. Scopul acestei măsuri este de a reduce povara financiară asupra arădenilor.

„Prin eliminarea taxelor de parcare, vrem să redăm orașul cetățenilor săi. Nu mi se pare normal să punem taxe de parcare în fața caselor sau blocurilor, în cartiere, atâta timp cât arădenii plătesc impozite substanțiale pentru autoturisme. Avem parcările rezidențiale, avem Fast Park-urile, pentru cei care doresc să-și rezerve contra cost un loc de parcare, sunt destule surse de venit din parcări pentru RECONS.

O administrație locală responsabilă trebuie să ofere mai întâi servicii de calitate cetățenilor și abia apoi să perceapă taxe. Mai întâi să asigurăm parcări rezidențiale suficiente, unde putem percepe taxă, nu să tragem două linii cu vopsea pe asfalt pentru care să cerem bani cetățenilor. Am și auzit deja că NU SE POATE! Bineînțeles, când e vorba de binele arădenilor, NU SE POATE. Dar, cu sprijinul cetățenilor, sper ca după 9 iunie să le arătăm tuturor că SE POATE și la Arad, că SE POATE administra orașul în interesul oamenilor”, a declarat Ilie Cheșa, candidatul PSD la funcția de primar al Aradului.


Citește și: Ilie Cheșa lansează campania „TAXE ZERO în ARAD!“


 

Categorie: Electoral
Etichete: alegeri locale 2024, candidat, Ilie Chesa, PSD, Taxe ZERO în Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Trupa Slipknot revine pe scenă în 2024 cu măști noi și cu un nou toboșar
Articolul următor
DUMINICA FLORIILOR | Semnificație creștină, tradiții și obiceiuri la români | Simbolistica SALCIEI

1 comentariu. Leave new

  • avatar of bluesbreakers
    bluesbreakers
    27 aprilie 2024 9:15

    De ce nu ai avut această inițiativa în ultimii patru ani?.Brusc pe toți vă lovesc revelațiile numai înaintea alegerilor.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

predare cf halmagiu2 1 large

Comuna Hălmagiu este cadastrată integral

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Arad a finalizat lucrările de înregistrare sistematică pe întreg teritoriul comunei Hălmagiu. Au fost predate administrației locale 13 000 de cărți funciare și…
cionca charlie ottley ghioroc1 1 large

Cionca, acum și pe Netflix!

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru celebrul serial „Flavours of Romania”, a filmat miercuri în județul Arad, pentru sezonul trei al producției difuzate de Netflix. În baza prevederilor Legii 544…