În timp ce pe tine te frământă problemele Aradului… Falcă apare pe prima pagină în CANCAN, de mână cu amanta, la HILTON [FOTO]

cancan
Distribuie:

 

CANCAN.RO prezintă, în numărul de astăzi, imagini cu primarul Aradului, Gheorghe Falcă, însoțindu-și, ca un crai de… pică, amanta prin incinta hotelului Hilton din București. Ziariștii specializați în așa ceva l-au urmărit și filmat pas cu pas pe îndrăgostitul-de-el în ipostaze cu care arădenii sunt destul de obișnuiți, date fiind desele escapade amoroase pe care, de-a lungul ultimilor 14 ani de când Falcă este în fruntea administrației municipiului, au apărut în spațiul public.

Au intrat în hotel, iar Gheorghe Falcă s-a dus la recepție pentru a rezolva cu cazarea. După câteva zeci de secunde, au urcat în camera, cel mai probabil de lux, pe care au rezervat-o.

Au petrecut acolo aproximativ 10 minute. Timp în care femeia de care primarul Aradului este foarte apropiat și-a schimbat rochia. Apoi au ieșit din hotel pentru a lua masa. Până aproape de restaurant, Gheorghe Falcă și-a ținut „amanta” de mână, dovadă clară că edilul-donjuan și-a asumat noua relație. De altfel, nici nu ar mai locui cu femeia cu care este căsătorit de 16 ani.

După ce și-au potolit foamea, Gheorghe Falcă și roșcata care i-a furat inima au revenit la hotel. Ambii au impresionat prin ținutele vestimentare alese. Primarul Aradului a optat pentru un costum de firmă, în timp ce doamna a preferat două rochii. A ajuns la hotel cu una portocalie, după care s-a schimbat, pentru a ieși la masă, cu una, de data aceasta, mulată pe corp” – descriu „traseul fericitului cuplu” cei de la CANCAN… făcându-l celebru la nivel național.

„Gheorghe Falcă a fost la un pas să divorțeze de soția lui, Ela, în urmă cu doi ani, dar niciunul dintre ei nu s-a prezentat la primul termen al procesului, astfel că magistrații au suspendat dosarul” – mai scriu ziariștii CANCAN.

Articol asociat:

[BREAKING SHIT] Doamne apără… dar ce caută altă femeie decât nevastă-sa cu mâna pe primarul nost` pe avionul de „Brucslles”?!

Categorie: Lifestyle
Etichete: amanta, cancan, Gheorghe Falca, hotel hilton
Distribuie:
Articolul anterior
Adrian Todor: „Falcă și PNL calcă în picioare istoria Aradului“
Articolul următor
Camera de Comerţ Arad oferă GRATUIT cursuri de Inspector Resurse Umane pentru angajaţii din departamentele de resurse umane

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

b-ton

Concert B-TON la Club Flex Arad

Pe data de 24 mai, la ora 21:00, Club Flex din Arad va găzdui primul concert B-TON din acest an, un eveniment mult așteptat de toți prietenii și fanii trupei.…