Încă o aroganță de NABABI: „Gala Excelenței în Sănătate”, cu 400 de SĂRBĂTORIȚI în anul FALIMENTĂRII Sistemului de Sănătate…

gala2
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Gala Excelenței în Sănătate 2019

Peste 400 de invitați au participat miercuri seară, la Sala de evenimente „Marem”, la a patra ediție a Galei Excelenței în Sănătate. Evenimentul a reunit și anul acesta cadre medicale active în cadrul Spitalului Județean Arad, medici de familie din tot județul, dar și medici retrași din activitate, care de-a lungul anilor s-au remarcat prin rezultatele lor în slujba sistemului de sănătate arădean.

Distincțiile oferite de autorități au fost grupate în patru categorii: premii pentru întreaga activitate, premii de excelență, premii de excelență în slujba comunității – acordate medicilor de familie – și premii pentru profesorii emeriți care au activat sau încă predau cursuri în cadrul Facultății de Medicină a Universității Vasile Goldiș.

„Sunt onorat că această Gală a Excelenței în Sănătate devine o tradiție, pentru că ne aflăm deja la cea de-a patra ediție! Medicii care au primit distincții în această seară s-au remarcat prin dăruire și devotament în slujba arădenilor, motiv pentru care am ținut să îi aducem în fața publicului larg pentru a le oferi distincții. Din 2010, am investit și investim, prin proiectele pe care le avem, peste 90 de milioane de euro în sistemul sanitar din Arad, iar în tot acest proces de dezvoltare, resursa umană reprezintă o componentă prioritară pentru conducerea județului!”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Organizatorii evenimentului au fost Consiliul Județean Arad și Primăria Municipiului Arad, în parteneriat cu Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș”. Distincțiile au fost înmânate laureaților de către Președintele Consiliului Județean Arad, domnul Iustin Cionca, Viceprimarul Municipiului Arad, domnul Ionel Bulbuc, respectiv din partea Universității de Vest „Vasile Goldiș” de către Pr. Univ. Dr. Coralia Cotoraci – rectorul universității și Conf. Univ. Dr. Sorin Bașchir – președintele Senatului Universității.

PREMIANȚI 2019

întreaga activitate

Prof. Dr. Ioan Ioiart

Dr. Aurel Durgheu

Dr. Teodor Stan

Dr. Ioan Crețu

 

excelență

Prof. Dr. Eftimie Miuțescu

Dr. Oana Lucia Amza

Dr. Cristian Constantin Dină

Dr. Petru Gheorghe Ciucuriță

Dr. Cătălin Nicolae Hreniuc

 

Profesori emeriti

Prof. Dr. Ioan Ioiart

Prof. Dr. Maria Pușchiță

Prof. Dr. Alexandru Pop

Prof. Dr. Dorin Lazăr

Prof. Dr. Gheorghe Ciobanu

 

Medici de familie

Dr. Ionel Bățălărean

Dr. Dorica Sănduțiu

Dr. Horia Cirin

Dr. Ana Vamoșiu

Dr. Veronica Burlea

Biroul de presă al Consiliului Județean Arad

Categorie: Știri
Etichete: Gala Excelenței în Sănătate 2019, Iustin Cionca, marem
Distribuie:
Articolul anterior
A dat și Sergiu Vlad o pedală la bunăstarea colectivă: a ieftinit amenda pentru bicicliști de la 1.160 de lei maxim, la 725 de lei
Articolul următor
„Vorbea la telefon în timp ce s-a aruncat în Mureș”. Aflată în DEPRESIE POSTNATALĂ, o tânără mamă a fost scoasă fără puls din râul rece de o patrulă de JANDARMI și se află în STARE CRITICĂ, intubată și ventilată mecanic la „Urgențe”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie