Începe spălarea străzilor și a trotuarelor. Când este programată acțiunea

strazi arad 7
Distribuie:

Primăria Municipiului Arad va desfășura în perioada următoare activitatea integrată de spălare a întregii suprafețe a străzilor și trotuarelor, această acțiune încluzând și igienizarea elementelor sistemelor de semaforizare și de siguranță rutieră.

Bulevardul Nicolae Titulescu, artera Maranata – pod Micălaca 300, este vizat pentru primele intervenții din acest an.

Joi, 17  august  2023, între orele 18.00 – 5.00, Primăria Municipiului Arad cu sprijinul operatorului de salubrizare stradală, va interveni pe sensul de mers Maranata – pod Micălaca 300 (B-dul N.Titulescu partea dreaptă).

Printre activitățile specifice se numără curățarea manuală a rigolelor, măturarea manuală și mecanizată, precum și spălarea manuală (din furtun) și mecanizată a întregii suprafețe a carosabilului, inclusiv la bordură.

În vederea desfășurării optime și în condiții de siguranță a acestei acțiuni, avem rugămintea să ne sprijiniți,  iar în data de 17 august 2023 (joi), între orele 18.00-05.00, să nu parcați autovehiculele pe toată lungimea arterei vizate de lucrările de salubrizare mecanizată.

În cazul în care activitatea operatorului de salubrizare va fi îngreunată de autovehicule parcate, se va proceda la ridicarea acestora și mutarea lor până la finalizarea operațiunii de curățare a amplasamentului. Atragem atenția în mod special asupra faptului că detergenții utilizați la salubrizarea mecanizată ar putea afecta caroseria autoturismelor.

O zi mai târziu, respectiv vineri, 18 august 2023, în același interval orar 18.00-05.00 se va interveni pe sensul pod Micălaca 300 – Maranata (B-dul Titulescu partea stângă).

Pentru buna desfășurare a acestei activități, vor participa reprezentanți ai Direcției Generale Poliția Locală Arad, ai S.C. Recons S.A. și ai Direcției Edilitare din cadrul Primăriei Municipiului Arad.


 

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: igienizare, primaria arad, spălare străzi, spalare trotuare
Distribuie:
Articolul anterior
Licitație adjudecată pentru refacerea gazonului Arenei Francisc Neuman. Valoarea totală a noilor lucrări este în sumă de 8.817.296 lei fără TVA
Articolul următor
Atenție, șoferi! Circulația rutieră va fi restricționată pe Spl. Gen. Praporgescu, până în ultima zi a lunii august

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

monitorul cultural

„Monitorul Cultural”, premiat de APLER

Asociația Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER) a decernat colectivului redacțional al revistei arădene „Monitorul Cultural” Premiul pentru Jurnalism Cultural. Distincția a fost acordată în cadrul celei de-a XXV-a…