INCONȘTIENȚĂ TOTALĂ: Antrenorul lui A.C.S. Poli face declarații de interlop înaintea BARAJULUI ORGOLIILOR, provocându-i pe suporterii UTIȘTI să fie „ULTRAȘI ADEVĂRAȚI!”

ionut popa 1
Distribuie:

 

În conferința de presă susținută ieri de clubul ACS Poli Timișoara (pseudonim al ACS Recaș), Ionuț Popa a uluit asistența formată din jurnaliști, sportivi și administratori cu câteva declarații care au pus pe jar media locală, regională și centrală și au dat bătăi de cap suplimentare forțelor de ordine:

„Nu ne e teamă că vom juca cu două-trei mii de oameni în spate care ne vor înjura. Am mai evoluat în astfel de condiții, nu cred că va conta. Vreau să văd atmosfera, cum voi fi înjurat, chiar am avut o discuție marți cu câțiva membri ai galeriei utiste. Le dau și numele, Neamțu și Gabi. Suporterii mă consideră pe mine și pe Falcă principalii inamici, dușmani, vinovați pentru ceea ce s-a întâmplat la UTA. Pe Falcă pentru că e primar, pe mine, pentru că sunt antrenor la Poli, pe noi ne urăsc cel mai mult. Știu de la ei lucrul acesta. Și-au cerut scuze pentru înjurăturile de la conferința de presă, folosesc acest cuvânt magic cu m de la mama. Le-am spus că nu sunt mulțumit de ei, că nu sunt ultrași adevărați. Ca Legia Varșovia sau ca cei din America de Sud, de exemplu, să rupă gardurile, să răstoarne autocare, ei sunt mai moi, iar eu le cer să fie așa, adevărați…” – citim, stupefiați, pe sportatrad.ro.

Până nu demult un prieten al echipei UTA, fosta sa „echipă de suflet” cu care a împărțit momentele poate cele mai importante din cariera sa, Ionuț Popa a reușit contraperformanța de a rupe pacea cu arădenii… fără să-l întrebe nimeni de război!  Așa încât nu sunt de mirare reacțiile violente ale utiștilor… deocamdată (și sperăm să rămână așa) la nivel verbal și scriptic.

Articol asociat:

Fotbal la bibliotecă! Nea Ionuț Popa vine la „Personalități arădene”

Categorie: Știri
Etichete: ACS Poli, aroganta, Ionut Popa, UTA, UTA - POLI
Distribuie:
Articolul anterior
Maeștrii Arădeni expun la Galeria Delta
Articolul următor
Asociația Pentru Reformă Civică și Democrație a depus o coroană de flori la monumentul lui EMINESCU și a constatat că… MERITĂ MAI MULT

1 comentariu. Leave new

  • Poate isi va gasi niste ,, ULTRASI ADEVARATI,, SA-i arunce un coctail molotovaras in casa din arad, poate aia vor fi destul de ultrasi pentru ,,domnul,, popa cu p mic intentionat.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie