Inginerul constructor Daniel ȚOLE este alesul USR Arad pentru Primăria Sebiș

df3b3ff5 cc1d 4a18 a70f 638c5247ae2c
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

USR Sebiș își propune să ofere o alternativă tânără și onestă la conducerea orașului de pe Valea Crișului

 

Uniunea Salvați România a crescut cu încă o filială în județul Arad. În urbea situată pe malul Crișului Alb, grupul de inițiativă condus de Daniel Ioan Țole a constituit organizația locală a USR.

Din partea filialei județene au fost prezenți președintele Vlad Botos, parlamentarii Adrian Wiener și Sergiu Cosmin Vlad, vicepreședinții Cătălin Costea, Stan Ion și Răzvan Anghel, responsabilul zonal – Gheorghe Filimon, precum și membri și apropiați ai USR Arad.

În urma alegerilor organizate la Sebiș, președinte al filialei locale a USR a fost ales Daniel Ioan Țole, de profesie inginer constructor, un tânăr care s-a făcut remarcat în comunitate prin altruism și devotament față de cei aflați în nevoie. Daniel dorește o schimbare de substanță pentru locuitorii orașului, conduși ani de zile de un politician format la școala partidului comunist, politician care acum visează înscăunarea propriei dinastii, după ce încălcat legea și a pierdut fotoliul de primar.

Daniel Ioan Țole, președinte USR Sebiș: „Alături de colegii din USR Sebiș îmi doresc să câștig primăria la alegerile care urmează să aibă loc. Pentru a avea un oraș modern, schimbarea trebuie să plece de la noi ca oameni, ca cetățeni. Formăm o echipă tânără, care va lupta în primul rând pentru locuri de muncă în orașul nostru, pentru ca timpul destinat navetei să-l putem petrece în familie. Aceasta se poate realiza prin atragerea de fonduri europene, care să asigure la dezvoltarea afacerilor locale. Eu sunt pentru o dezvoltare echilibrată și transparentă, pentru sprijinirea tinerilor prin educație, sport, cultură, voluntariat. O generație tânără mulțumită și încrezătoare în viitorul comunității va putea contribui la susținerea oamenilor vârstnici, oferindu-le șansa să trăiască frumos și în siguranță. Promisiunile sunt pentru cei care lucrează independent, eu sunt omul care va lucra în echipă alături de cetățenii orașului, pentru că doar împreună vom reuși. Un oraș curat, frumos, liber, este un oraș în care cuvântul cetățenilor este ascultat și luat în considerare.”

 

Categorie: Știri
Etichete: Adrian Wiener, daniel tole, politica arad, primaria sebis, sebis arad, serviu vlad, usr arad, Vlad Botos
Distribuie:
Articolul anterior
UTA a învins în ultimul test, iar Todea e mulțumit cum a decurs pregătirea de iarnă
Articolul următor
[KICKBOX] Arădenii de la Top Fighters Club au dat bine cu pumnul la Timișoara și și-au adjudecat două locuri

5 comentarii. Leave new

 • avatar of tineretlocal
  tineretlocal
  19 februarie 2018 8:39

  Cine i-o fi scris discursul ? Vecinu” feieş a cărui marionetă este ?!?

  Răspunde
 • Nu este marioneta nimanui, sunteti dezinformati…

  Răspunde
 • Băiatul sigur nu poate face decat jocul lui domn Feieş,care l-a şi ademenit să candideze pt a încurca cat poate şi el,că altceva nu are ce sa faca.

  Răspunde
 • Daca si la Sebis va fi o „altfel de politica” USR-ista, adica care-i facuta de acest partid liliputan in parlament, atunci nu pot decat sa va zic:- „toar’si stati linistiti la locurile voastre, toar’si” !!!

  Răspunde
 • Întotdeauna am știut ca Daniel este omul care nu poate fi corupt (mai ales de Feieș), acum sunt sigura de asta, datorită faptului ca candidează împotriva fiului acestuia.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie