La vremuri grele… „investim” în TARTAN! 9 milioane de lei costă deja demaratele „lucrări de amenajare a locurilor de joacă cu pardoseală cauciucată”

locuri de joaca
Distribuie:
[COMUNICAT DE PRESĂ]

Pentru protecția copiilor care frecventează locurile de joacă amenajate în municipiu, Primăria Arad prin Direcția Tehnică a demarat lucrările de amenajare a suprafețelor de joc cu pardoseală cauciucată de tip tartan.  Până în 20 aprilie, constructorul contractat de municipalitate este în cartierul Micălaca la cele 17 spații destinate celor mici din totalul celor 70, inventariate la nivelul municipiului.

locuri de joaca2

9 milioane de lei…

Investiția este considerată de municipalitate o necesitate în condițiile în care în prezent cea mai mare parte a suprafețelor spațiilor de joacă din oraș sunt cu nisip, mărgăritar, iarbă sau pământ ce prezintă denivelări.  Nici suprafețele betonate amplasate în zona de siguranță a echipamentelor de joacă nu sunt o alternativă fericită, drept pentru care investiția în valoare de 9 milioane de lei realizată din bugetul local, va contribui la reducerea posibilităților de accidentare. În plus, suprafețele de tartan sunt rezistente la intemperii (îngheţ, dezgheţ), presupun costuri de întreținere mici  și contribuie semnificativ la înfrumusețarea zonelor de joacă, creându-se astfel un mediu propice pentru socializare, relaxare și petrecere a timpului în aer liber. 

Bibarț:

„Lucrările se vor întinde pe durata a 12 luni, ceea ce înseamnă că în toamnă, mare parte din locurile de joacă din oraș vor fi prevăzute cu suprafețe de tartan.”, a declarat primarul Călin Bibarț. 

Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri, iar din motive de siguranță vă rugăm pe cât posibil să evitați locurile de joacă aflate în lucru. 

locuri de joaca1

Categorie: Administrație
Etichete: locuri de joaca arad, Primarul Călin Bibarţ, TARTAN
Distribuie:
Articolul anterior
Ideea designerului arădean Andreea Cormier Wacker a schimbat parcursul evenimentului Rock Starr Fashion Show de la Milano
Articolul următor
Poliția Locală atrage atenția agenților economici că au obligația de a se autoriza conform prevederilor HCLM 586/2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie