Ioan Gligor acuză PNL Arad că „refuză să finanțeze lucrările de reabilitare a drumurilor județene” și prezintă dovezi în acest sens

296eca97 ae14 4d5c ae08 e8049d9058f5
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Grupul de consilieri județeni PSD se revoltă împotriva unei noi tentative a PNL Arad de a-i umili pe cetățenii din județ prin marginalizarea totală a proiectelor de reabilitare a drumurilor județene. În acest timp, accidentele rutiere se țin lanț pe aceste căi de acces, care nu sunt altceva decât niște drumuri de pământ, iar conducerea CJA refuză orice inițiativă a opoziției de a bugeta lucrările care ar putea pune capăt acestei probleme atât serioase.

„Rar am văzut mai multă indolență liberală și mă refer la ceea ce s-a întîmplat astăzi în Consiliul Județean când mașina de vot a PNL  a hotărât încă o dată că locuitorii județului Arad nu merită drumuri mai bune. De 14 ani de când controlează CJA, PDL-PNL se încăpățânează să mențină în stare jalnică drumurile județene. Asta în situația în care Marinel Cionca stă cu burta pe un excedent bugetar de 120 milioane Ron și decide împreună cu „tovarășii de ghișeft” să blocheze aproape 70 milioane Ron la rece pentru clientela de partid cea hămesită.

Tocmai acei bani am cerut noi astăzi printr-un amendament să fie alocați pentru reabilitarea drumurilor județene. Să fie foarte clar, acei bani nu sunt a lui Cionca, Bîlcea sau a stăpânului lor Gheorghe Falcă, ci ai comunității arădene, ai oamenilor !

Doar imaginați-vă că acele sume ar fi putut fi direcționate astăzi către proiecte de reabilitare, în vreme ce Marinel și frații joacă constant cartea ipocriziei și decepției publice prin alterarea adevărului. În loc să marșeze pe inițiativele constructive ale opoziției, aceste personaje preferă să perpetueze minciuna uriașă că Guvernul României trebuie să bugeteze lucrările de reabilitare. Eterna atitudine de „pară mălăiață”!

Astăzi, întreaga echipă PNL a depășit o nouă limită a imaginabilului, lăsându-i pe arădeni cu ochii în soare, pradă eternă accidentelor rutiere” – spune consilierul județean PSD Ioan Gligor.

Biroul de Presă al PSD Arad

Categorie: Știri
Etichete: CJA. consilieri judeteni, drumuri județene, Ioan Gligor, PNL, PSD
Distribuie:
Articolul anterior
Pentru fetele de la FCC ICIM confruntarea de la Alba Iulia se anunță una dificilă, gazdele fiind dornice de revanșă
Articolul următor
Marius Sulincean „Conducerea liberală a CJA patronează ilegalităţi masive, încă nesancţionate de către autorităţile competente“

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie