Jandarm arădean aflat în timpul liber a depistat în municipiul Oradea o femeie pe numele căreia Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș a emis mandat de aducere

jandarm obor oradea
Distribuie:

 

Dumincă, 12.11.2023, în jurul orei 14.30, un jandarm arădean aflat în timpul liber, a depistat în apropierea Pieței Obor, din municipiul Oradea o femeie de 42 de ani, pe numele căreia Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș a emis un mandat de aducere.

Femeia are calitatea de suspect pentru săvârșirea unei infracțiuni prevăzută de Legea nr. 84/1998 Republicată privind mărcile și indicațiile geografice, respectiv ,,punerea in circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”.

Colegul nostru și-a declinat calitatea și a legitimat femeia. Ulterior a anunțat dispeceratul I.J.J. Arad și a solicitat sprijinul colegilor de la I.J.J. Bihor, pe a cărei rază de competență a descoperit femeia urmărită.

La sosirea echipajului de jandarmerie al I.J.J. Bihor, femeia a fost preluată în vederea predării către organele abilitate pentru punerea în executare a mandatului emis pe numele acesteia.

Felicitări colegului nostru pentru constatarea pe care a făcut-o, adresăm mulțumiri colegilor din cadrul I.J.J. Bihor pentru sprijinul oferit.

jandarmi obor scaled

 

Biroul de presă al Jandarmeriei Arad


 

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: jandarm aradean, mandat de aducere, Oradea
Distribuie:
Articolul anterior
LIGA 3, etapa 12 | O etapă comentată meci cu meci
Articolul următor
Accident rutier cu victime, în centrul Aradului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie