Jandarmul arădean Peter Roland Kristian – medaliat la Campionatul de înot al M.A.I.

diploma peter ronald judo
Distribuie:

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Un jandarm arădean medaliat la Campionatul de înot al M.A.I.

peter roland kristian

 

Salutăm cu entuziasm performanța obținută de colegul nostru, Roland la proba 100 m bras de la Campionatul de înot al M.A.I., faza finală pe minister, care a avut loc în perioada 18 – 21.10.2022, în municipiul Târgoviște.

O prezență discretă și profesionistă în colectivul nostru, foarte puțin cunosc despre Roland, faptul că acesta practică înotul de la vârsta de 6 ani, și medalia de aur obținută la prima competiție la care a participat l-a făcut conștient că perseverența și seriozitatea în pregătire nu are decât un singur rezultat, podiumul.

A făcut înot de performanță până la vârsta de 15 ani, urcând pe podium la fiecare competiție la care a participat.

Dorindu-și mereu să  fie mai bun, a ales o profesie care îi oferă șansa să performeze în fiecare zi, într-un domeniu ce presupune la fel de multă muncă și implicare. A ales să fie jandarm.

Această alegere nu l-a ținut departe de sport. Și pentru că sportul este un element important în profesia noastră, anual, au loc competiții sportive la care participă cei mai buni sportivi din rândurile M.A.I.. Nu a ezitat să participe, și anul acesta, a urcat din nou pe podium obținând medalia de bronz la proba de 100 m bras. Cu  modestia ce  caracterizează un campion, cu greu am aflat de cele peste 30 de medalii obținute prin numărul mare de ore dedicate antrenamentelor.

Colectivul Jandarmeriei Arad îl felicită pentru rezultatul obținut într-o competiție unde participă cei mai buni sportivi din Ministerul Afacerilor Interne!

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: medaliat la Campionatul de înot al M.A.I., Peter Roland Kristian
Distribuie:
Articolul anterior
Sub tutela lui Brahms. Zilele Culturii Austrice la Arad și Festivalul de Muzică Vieneză: 26 octombrie – 3 noiembrie 2022
Articolul următor
O persoană decedată și trei victime transportate la spital în urma unui accident rutier în zona Cartierul Verde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

palfi

[ACTUALIZARE] Palfi Iosif este încă un caz în care diagnosticul pus de „specialiștii” din Arad a fost eronat! La Timișoara, pacientului i s-au efectuat analize profesioniste, corpul său a fost curățat de… efectele medicamentelor prescrise „din priviri”, iar acum este bine

Diagnosticul cu care medicii Spitalului Județean Arad „s-au scăpat” de pacientul Palfi Iosif din Șofronea a fost greșit – cel puțin așa se deduce din analizele care i s-au efectuat…