JANDARMUL-problemă de la Gurba, Ovidiu MORAR, și-a terminat cariera UCIGÂNDU-ȘI TATĂL, de 77 de ani, cu două lovituri de cuțit

ovidiu morar
Distribuie:

 

Ovidiu Morar (n.1979) din satul Gurba (comuna Șicula) lucra la Jandarmeria Română ca subofițer operativ principal, dar de-a lungul carierei sale a semnat mai multe rapoarte la adresa sa decât procese-verbale – și asta dintr-un motiv „clasic și genetic”: era bețiv, iar la beție devenea extrem de violent – mai ales cu propria sa familie. 

Noaptea de 22 spre 23 martie (duminică spre luni) a fost ultima petrecută în libertate de jandarmul de 41 de ani… iar asta nu e tragic (înșiși colegii săi se bucură că au scăpat de el) – tragic e că și-a ucis tatăl, de 77 de ani (și el cunoscut cu antecedente psihiatrice), cu care locuia după ce divorțase de soție (din aceleași motive), la capătul unei beții crunte, aplicându-i două lovituri de cuțit în zona toracică.

De ceva vreme, după ce a primit înapoi dreptul de purta armă – care-i fusese suspendat la un moment dat și după ce i s-a refăcut testarea psihologică -, Ovidiu Morar era detașat la Judecătoria Ineu.

Cazul a fost preluat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara.

Categorie: Știri
Etichete: Cherelus, crimă, Gurba, jandarm arad, jandarm omor, ovidiu morar, pasricid, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
Sisteme de ventilație și monitorizare respiratorie necesare secției de TERAPIE INTENSIVĂ a S.J.A. – de la Fundația Universitară „Vasile Goldiș” din Arad în parteneriat cu Arhiepiscopia Aradului
Articolul următor
O altă MĂRTURIE despre „triajul” din vămi: „Nicio procedură medicală nu facem! Suntem cadre medicale care facem exclusiv muncă de evidența populației! Suntem bătaia de joc a unor INCOMPETENȚI!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie