L-au chemat pe primarul Socodorului, Ioan Jura, la Consiliul Județean… ca să se laude Cionca pe sine

socodor
Distribuie:
[COMUNICAT DE PRESĂ]

La Socodor, s-a încheiat astăzi implementarea unui proiect în valoare totală de aprox. 1,5 milioane de euro, finanțat în cadrul Programului Interreg V România-Ungaria. Astfel, în comuna arădeană au fost realizați nouă kilometri de piste pentru biciclete, amenajate șapte stații de autobuz iluminate și supravegheate video, dotate cu suporturi pentru biciclete și a fost achiziționat un utilaj pentru curățarea pistelor. De asemenea, a fost înființat un serviciu de închiriere a bicicletelor, care a fost dotat cu 60 de biciclete.

La conferința de presă organizată la Socodor au participat, din partea Consiliului Județean Arad, președintele Iustin Cionca și cei doi vicepreședinți Răzvan Cadar și Ionel Bulbuc.

„Administrația din Socodor reușește să realizeze cu ajutorul fondurilor europene un număr record de investiții. Felicitări domnului primar Ioan Jura și întregii echipe pentru aceste proiecte care au transformat Socodorul în una dintre cele mai bine gospodărite comune din vestul țării!

La rândul său, Consiliul Județean Arad a adus fonduri europene pentru modernizarea rețelei de drumuri din jurul comunei Socodor, iar în prezent se lucrează pe șantierele drumurilor Sânmartin-Socodor și Socodor-Nădab.

Drumul Socodor-Nădab este unul dintre primele șantiere redeschise de Consiliul Județean Arad în acest an, odată cu temperaturile ridicate de primăvară.

Este într-un stadiu avansat de execuție, lucrarea fiind finalizată în proporție de 90%.

Stadiul lucrării de modernizare a drumului Sânmartin-Socodor, un tronson care a așteptat zeci de ani să fie asfaltat, a ajuns la peste 60%. Prin modernizarea acestui tronson, distanța de la Socodor la Arad se va reduce cu 10 kilometri.

Poate cel mai important lucru de subliniat este că un proiect care acum e la valoarea de 1,6 miliarde de euro va atinge și comuna Socodor. Este vorba despre drumul expres Arad-Oradea, care va contribui la dezvoltarea întregii zone.

În perioada 2016-2022, Consiliul Județean Arad a alocat peste 2,9 milioane de lei comunei Socodor, bani destinați unor proiecte importante pentru comunitate”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Biroul de presă al C.J. Arad
20.04.2022

___________________________

Notă: titlul și intertitlurile sunt singurele intervenții ale redacției în comunicatul de presă al instituției publice care l-a remis; acest tip de comunicate se publică selectiv, integral și gratuit.

Categorie: Politice
Etichete: Interreg V România-Ungaria, ionel bulbuc, Iustin Cionca, primar Ioan Jura, Răzvan Cadar, socodor
Distribuie:
Articolul anterior
Mihai Fifor: USR minte pentru a-și ascunde culpa în scandalul achiziției iresponsabile de vaccinuri COVID-19
Articolul următor
Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor l-au găsit pe ROCKY – un cățel iubit, fără cip, care s-a pierdut prin Aradul Nou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie