La Școala de sudură Crișan, cea de a XXI-a serie de cursanți a trecut prin focul examenelor

școala de sudura crișan
Distribuie:
Asociația Profesională a Sudorilor susține școala de sudură din Arad

Asociația Profesională a Sudorilor din România (www.asociatiasudorilor.ro) este singura asociație profesională din România care își propune să susțină toate școlile de sudură în limita posibilităților.

În 18 iunie 2022, la Școala de sudură Crișan (www.scoalacrisan.ro), cea de a XXI-a serie de cursanți a trecut prin focul examenelor.

Tot mai mulți tineri își îndreaptă pașii spre meseria de sudor, unii care au terminat și o facultate. Mai mult, sunt câțiva care au propria firmă și nu neapărat în domeniul sudurii.

Motivul: „Este nevoie de mână de lucru calificată și atunci când ai nevoie nu găsești specialiști în timp util”, este declarația unuia dintre cursanți, un tânăr de 27 de ani, care a absolvit facultatea la Specialitatea Inginerie agricolă, în prezent proprietar de terenuri agricole și cultivator de cereale.

În această serie, printre cursanți s-a aflat și un cetățean vietnamez, angajat la Astra Vagoane Călători, ca lăcătuș mecanic și care văzând că este nevoie de sudori a decis să urmeze cursurile acestei școli.

„După ce am urmat aceste cursuri sper să pot lucra în meseria de sudor și să am un salariu mai bun. Mă bucur că am urmat cursurile acestei școli, am reușit să învăț tainele meseriei cu multă ușurință datorită celor doi oameni de excepție, dl. ing. Eduard Crișan și dl. maistru Gabi Chițescu, care mi-au fost alături atât mie, cât și colegilor mei” a declarat Tang van Chien.

„Opt ani de muncă, concretizați prin multe generații de succes, integrate bine pe piața muncii, atât în țară, cât și în străinătate” este declarația scurtă pe care a făcut-o, la finalul examenului, Ioan Marin Crișan, directorul școlii de sudură arădene.

Categorie: Știri
Etichete: Asociația Profesională a Sudorilor, directorul şcolii de sudură arădene, Ioan Marin Crisan, Scoala de Sudură Crişan
Distribuie:
Articolul anterior
Călătorind cu poetul Ioan Vasile Marcu de la Lacrima de Seară spre Nord de Infinit
Articolul următor
ISJ Arad este acuzat de discriminare între categoriile de cadre didactice la constituirea comisiilor pentru BAC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

cod portocaliu 1 scaled

ATENȚIE! COD PORTOCALIU pentru județul Arad

În această după-amiază, 24 mai 2024, în intervalul orar 13:55- 15:30 meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu pentru județul Arad, localitățile: Șiria, Covăsânț.  Se vor semnala averse torențiale…
profesori almas large

Profesori almășeni în Cipru

Timp de o săptămână, la prima mobilitate, în cadrul proiectului Erasmus+, un grup de profesori de la Școala gimnazială „Lazăr Tâmpa” din Almaș au participat la workshopuri de dezvoltare și…