LANSARE DE CARTE: „Îngerul căzut: gânduri pentru mai târziu”, de Ionel Costin

lansare carte ionelcostin1
Distribuie:

„Îngerul căzut” – 65 de poezii despre viață, iubire și natură

Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad găzduiește marți, 30 mai 2023, începând cu orele 14.00, lansarea volumului de poezii „Îngerul căzut: gânduri pentru mai târziu”, de Ionel Costin. Autorul, prozator arădean, membru al Uniunii Scriitorilor din România din anul 2018, a publicat, dincolo de beletristică, volume despre istoria locală și teatru.

Împreună cu jurnalistul Radu Romanescu, și-a pus semnătura pe cărți despre istoria sportivă arădeană, dedicate legendelor fotbalistice ale echipei UTA: Flavius Domide, Gabi Biro, Zoltan Farmati, Ioan Igna, Christos Metskas, Mircea Axente, Gioni Brosovszky.

Actuala carte, „Îngerul căzut”, adună gânduri mai vechi sau mai noi ale autorului, prezentate în 65 de poezii despre viață, iubire și natură.

lansare carte ionelcostin

Invitați la evenimentul ce va avea loc în Sala „Artă și Multimedia” sunt: Vasile Dan – președinte al Filialei Arad a Uniunii Scriitorilor din România, Lucia Cuciureanu – poetă și eseistă, alături de Ioan Matiuț – poet, director al Editurii Mirador, moderator fiind Florin- Lucian Coita.

Categorie: Cultură
Etichete: Biblioteca Județeana „Alexandru D. Xenopol” Arad, ionel costin, lansare de carte, „Îngerul căzut: gânduri pentru mai târziu”
Distribuie:
Articolul anterior
Marius Datcu „Belmondo” – găsit mort în casă, în ziua în care a împlinit 48 de ani
Articolul următor
Expoziție de reptile și insecte vii, la Muzeul de Științe ale Naturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…